ShazamKit ngidini pangembang nggabungake Shazam menyang aplikasi

Shazam nganyari desain aplikasi kasebut

Salah sawijining kasuksesan paling gedhe ing babagan aplikasi ora diraguhi Shazam. Aplikasi iki ngidini sampeyan ngerti lagu apa sing dirungokake kanthi mung ngrekam fragmen cilik sanajan swara latar mburi. Iki bisa digayuh amarga teknologi perbandingan antarane katalog gedhe kanthi jutaan lagu. Ing 2017 Apple tuku perusahaan kasebut lan wiwit iku nggabungake kabeh teknologi dadi sistem operasi. Saiki wayahe luwih maju ngluwihi iOS lan iPadOS nalika diluncurake kit pangembangan ShazamKit, sing ngidini pangembang ngleksanakake teknologi ing aplikasi sampeyan, malah karo pangembang Android.

Apple nggawe kit pangembangan kanggo ngenali musik: ShazamKit

Ngembangake fungsi ing aplikasi kanthi ngenali musik lan nyambungake pangguna kanthi lancar karo katalog musik Shazam. ShazamKit ngidini sampeyan nambah pengalaman app kanthi menehi pangguna ngerti jeneng lagu, sing nembang, genre, lan liya-liyane. Sinau lokasi sing ditemokake ing lagu kasebut kanggo nyelarasake konten karo pengalaman pangguna.

Este kit pangembangan Ora mung babagan Shazam lan ngenali musik. Luwih adoh: arep nggawa teknologi sing digunakake Shazam kanggo aplikasi pangembang. Kanthi tembung liyane, pangembang saiki bisa ngasilake perpustakaan swara dhewe lan nggabungake menyang sistem kaya Shazam. Kanggo nggawe pribadi pengalaman aplikasi sampeyan.

Artikel sing gegandhengan:
Mangkene Apple nglindhungi rahasia piranti lunak WWDC 2021 iki

Kajaba iku, musik ora dimainake ing njaba lan nggunakake mikropon piranti kanggo ngrekam, nanging bisa direkam kanthi lokal, advance sing dileksanakake dening Apple ing versi paling anyar saka sistem operasi.

Kanthi manuver peluncuran hebat saka kit ShazamKit, Apple ngrampungake dalan sing dawa saka pemberdayaan teknologi lan amplifikasi teknologi sing regane Big Apple luwih saka 400 yuta dolar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.