Sonos nggarap ngoptimalake audio kanthi nganalisa sinyal nirkabel

Miturut wong lanang ing Protokol, produsen speaker Sonos pengin nyuda kompetisi sing saya tambah akeh sing diadhepi saka Apple lan Amazon, tanpa dilalekake Google (sanajan katon main ing liga liyane) lan lagi sinau. cara anyar kanggo ngoptimalake audio nggunakake sinyal nirkabel.

Protokol pratelan Sonos wis ngajokake paten sing njupuk pendekatan sing beda saka HomePod asli (model sing tekan pasar ing 2018) kanggo ngoptimalake kualitas swara. Ing paten sing diajukake Sonos, judhulé Sistem lan cara kanggo deteksi status liwat radio nirkabel, pabrikan kasebut ujar manawa Sinyal Wi-Fi tartamtu bisa "kena pengaruh banyu".

Paten iki bisa digunakake kanggo "deteksi utawa ora ana manungsa amarga sifat fisike" (yen kita sejatine banyu). Mangkono, yen speaker ndeteksi manungsa, bisa kanthi otomatis "nyetel karakteristik audio" adhedhasar lokasi sampeyan, supaya kita bakal tansah seneng kualitas swara paling apik.

HomePod sing diluncurake Apple ing 2018 nggunakake mikrofon sing dibangun ing ngrungokake sakcedhake kamar sampeyan lan nyetel puter maneh, dadi yen diselehake ing cedhak tembok, bakal nyetel kualitas swara kanggo nyebar swara ing saindhenging kamar.

Kaya aplikasi paten liyane saka perusahaan gedhe, registrasi ora ateges arep nyedhaki pasar, wiwit kadhangkala, iku mung bisa dadi idea sing, ing wayahe, ora ana cara kanggo nyoba.

Nanging, kayane Sonos wis nyoba teknologi iki ing laboratorium, tinimbang duwe ide lan ndhaptar, mula bisa uga generasi generasi sabanjure yaiku kalebu fungsi anyar iki sing bakal nambah kualitas swara.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.