Spotify Mbukak Piranti Kendharaan Pertama: Babagan Mobil

Babagan Mobil

Udakara 3 taun kepungkur, desas-desus beda negesake manawa Spotify nggarap piranti kanggo mobil sing ngidini pangguna nikmati kabeh konten sing kasedhiya ing platform tanpa kudu nggunakake smartphone, wiwit bakal kalebu panyambungan 4G.

Nanging, kayane ide iki dibuwang, luwih becik dibangun maneh. Perusahaan streaming musik Swedia kanthi resmi ngenalake Car Thing, piranti hardware pisanan berorientasi kanggo digunakake ing kendaraan.

Babagan Mobil

Miturut perusahaan, produk iki ditujukan kanggo pelanggan sing pengin pengalaman ngrungokake ing mobil "Luwih adi lan dipersonalisasi".

Pengalaman utamane berorientasi karo akeh kendaraan sing ora kompatibel karo sistem informasi modern lan hiburan sing dikelola dening CarPlay lan Android Auto utamane.

Piranti iki ditujokake kanggo para pelanggan platform, duwe layar tutul, bantalan navigasi, fungsi kontrol swara lan patang tombol pangguna bisa ngatur kanggo adaptasi karo kabutuhan kayata musik favorit, podcast, dhaptar lagu ...

Babagan Mobil

Antarmuka pangguna diilhami dening versi seluler supaya akrab karo pangguna. Babagan Mobil fNyambung liwat Bluetooth utawa liwat kabel AUX utawa USB lan kalebu macem-macem kurung supaya pas karo kabeh jinis grill dashboard.

Spotify ngirim piranti iki kanthi gratis menyang sawetara pangguna, sing mung kudu mbayar biaya pengiriman.

Nalika didol kanthi resmi, bakal regane $ 79,99Sanajan ing wektu iki, durung dingerteni pira komersialisasi sing direncanakake lan yen bakal ditindakake ing wektu sing padha ing saindenging jagad utawa wiwitane ing Amerika Serikat kanggo nyebar sethithik sethithik menyang saindenging jagad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.