Spotify ngrancang bagean Pustaka lan nambah saringan dinamis

Spotify

Wong-wong lanang ing Spotify, adoh banget kanggo dadi layanan musik streaming paling populer ing saindenging jagad 158 jutaan pelanggan, dheweke terus nambah fungsi anyar ing versi aplikasi kanggo piranti seluler lan nganyari anyar bakal diluncurake sakcepete.

Nganyari anyar iki nawakake kita, minangka anyar tata letak kothak anyar kanggo bagean Pustaka Sampeyan, padha karo sing bisa ditemokake ing kaca utama lan kita bisa ganti karo tampilan dhaptar kaya sadurunge.

Anyar anyar sing kalebu ing pembaruan iki, yaiku saringan dinamis sing ngidini kita nglacak koleksi kanthi cara sing luwih cepet kanggo nemokake konten sing diunduh, opsi ngurutake anyar supaya bisa nemokake konten miturut jeneng, urutan alfabet ... lan kemungkinan nggawe konten ing sisih ndhuwur supaya bisa ditampilake tangan

Apa sing anyar ing update Spotify anyar kanggo iOS

  • Filter dinamis anyar kanggo mbantu navigasi koleksi sampeyan. Pilih saka album, artis, dhaptar lagu, utawa podcast kanggo ndeleng audio apa sing wis disimpen lan cocog.
  • Pilihan ngurutake luwih apik. Pilih kanggo ndeleng audio miturut abjad, nganggo sandiwara pungkasan, utawa kanthi jeneng pangripta. Saiki wis diatur.
  • Kontrol luwih akeh lan akses luwih gampang menyang sing paling sampeyan rungokake. Pilih nganti patang dhaptar lagu, album, utawa acara podcast supaya dijepit kanggo akses cepet. Sampeyan mung kudu geser driji ing sisih tengen elemen iki kanggo ndeleng opsi "pin".
  • Gunakake anyar tampilan kothak kanggo nggolongake konten sing disenengi kanthi cara sing luwih visual, kanthi seni album gedhe, dhaptar lagu lan podcast.

Saka Spotify, dheweke ujar manawa nganyari anyar iki bakal wiwit nggayuh kabeh pangguna sajrone minggu ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.