Spotify terus nandur modal ing podcasting kanthi grafik anyar

Bagan podcast anyar ing Spotify

ing podcast wiwit awal pandemi, dheweke dadi hiburan sing saya akeh digoleki ing antarane kabeh klompok umur. Macem-macem konten, lan macem-macem 'podcasters' nggawe pilihan liyane kanggo nglampahi wektu nalika olahraga utawa ngaso, kayata. Popularitas giliran iki dikenal dening perusahaan gedhe lan uga Apple lan Spotify, lan liya-liyane. nandur modhal kanggo nganyarke platform kanggo nampung revolusi podcast. Ing kesempatan iki, Spotify wis diluncurake Bagan Podcast miturut negara kaya kasedhiya karo lagune. Kasedhiya ing sawetara negara lan bakal diadaptasi karo geografi donya mbesuk.

Spotify terus berkembang podcast kanthi grafik anyar

Grafik, sing diluncurake dina iki ing 26 pasar ing Spotify kanggo piranti seluler (iOS lan Android), ora mung bakal nuduhake tren podcast paling cepet saiki karo pangguna, nanging uga bakal nuduhake pameran sing paling populer ing wilayah sampeyan. Adhedhasar nomer pamireng anyar.

Liwat siaran pers Spotify ngumumake kedadeyan kasebut denah podcast menyang Amerika Serikat, Inggris, Brasil, Jerman, Meksiko lan Swiss. Iki bakal dadi negara pertama sing bakal bisa ndeleng kanthi cara sing padha karo lagu, podcast kanthi tren, mundhak lan gerakan popularitas. Panah abang lan ijo nuduhake manawa podcast kasebut wis munggah utawa tiba ing peringkat sing paling dirungokake.

Kajaba iku, diiringi tekane a web khusus khusus kanggo podcast. Ing kono sampeyan bisa ndeleng rangking uga ngurutake miturut kategori kanthi Spotify modern, sederhana lan apik. Nanging situs web iki mung kasedhiya ing Amerika Serikat.

Artikel sing gegandhengan:
Asisten virtual Spotify wiwit teka ing iOS

Kanthi anyar iki Spotify dadi khusus kanggo podcast. Sawetara negara kaya Amerika Serikat duwe macem-macem fungsi ing jinis konten lan dhaptar lagu iki: podcast sing paling populer, episode sing paling populer, statistik sing luwih spesifik kanggo saben episode lan cara anyar kanggo nuduhake konten ing jaringan sosial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.