Supaya sampeyan bisa ngaktifake Apple Card fisik ing iPhone

Salah sawijining produk paling anyar saka wong-wong Cupertino sing nambah rasa kuwatir yaiku Apple Card, kertu kredit wong-wong Cupertino. Kertu sing bakal nggawa ing Apple Pay Wallet lan uga bisa nggawa ing dompet nganggo Apple Card fisik.

Kepiye cara ngubungake kertu fisik iki menyang piranti? Kita wis duwe gambar pisanan saka kepiye proses pasangan. Sawise mlumpat, kita pitutur marang kowe carane bisa aktifake Apple Card fisik anyar, kertu kredit trendi anyar sing pengin diduweni ...

Lan apa iki Apple Card bakal dadi kertu sing paling eksklusif, dibangun nganggo titanium... Kertu sing ora bakal duwe nomer utawa tanggal kadaluwarsa, lan kudu dingerteni nduweni teknologi NFC amarga sing dikarepake Cupertino yaiku kita nggunakake nalika ora bisa nggunakake piranti karo Apple. Mbayar Kaya sing sampeyan tingali ing animasi sadurunge, Apple bakal ngandhani supaya iPhone kita luwih cedhak karo bungkus Apple Card, bungkus sing katon kaya Bakal duwe chip NFC sing bakal nggandhengake Apple Card fisik karo piranti kita saengga kita bisa nggunakake kertu Apple sing wis didaftar.

Lan kaya ngono, kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing gambar sing judhul tulisan iki, kanthi tumindak iki proses konfigurasi Apple Card fisik bakal diwiwiti. A proses sing padha banget karo sing kita tingali karo AirPods, HomePod, utawa pasangan Apple TV menyang piranti kita. Mesthi, kaya sing wis sampeyan ngerteni, Kertu Apple anyar iki sing bakal diwenehake wiwit musim panas, kita ora bakal bisa nikmati ing Spanyol, utawa paling ora, kita ora bakal nindakake nganti Apple ngluncurake layanan ing Amerika Serikat. Muga-muga Apple ngluncurake Kertu Apple kanthi global, Aku ora angel amarga dadi kertu bank, dheweke ora prelu digandhengake karo bank Eropa (kita wis duwe kertu Amerika kayata American Express), kita bakal weruh apa sing kedadeyan ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.