Samsung Display kanggo nggawe panel OLED 120Hz kanggo iPhone 13

IPhone 13, wulan September 2021

Tekane panel oled 120 Hz kanggo model iPhone sabanjure bakal eksklusif kanggo Samsung Display. Perusahaan Korea Selatan kayane wis rampung karo gaweyan total miturut sawetara laporan sing bocor dening The Elec. Secara logis, warta iki durung dikonfirmasi kanthi resmi lan ora dingerteni manawa bakal nuduhake manufaktur karo LG utawa perusahaan liyane, nanging kabeh nuduhake manawa ora bakal kedadeyan.

Saiki iPhone 13 kanthi jinis layar sing diarani LTPO OLED kayane diwenehake khusus dening Samsung Display.

Ing situs web iClarified padha nyuarakake kabar iki sing kayane mung valid kanggo tim paling dhuwur ing iPhone 13 Pro ing ngisor iki, yaiku Max. Kaya model iPad Pro sing diluncurake taun iki, perusahaan Cupertino mung nambah panel mini-LED ing model 12,9 inci, mula uga kedadeyan sing padha. Tampilan OLED kanthi tingkat refresh 120 Hz kanggo model ndhuwur iPhone 13 Pro.

Kaya sing bisa diwaca ing situs web iki, Samsung Display bakal nyedhiyakake Apple nganggo 110 juta panel OLED taun iki kanggo iPhone, dene LG Display butuh udakara 50 yuta layar lan BOE pungkasane bakal ngasilake 9 yuta. Kaya ngono, Samsung bakal mikir nilar bisnis manufaktur RFPCB taun kepungkur amarga ora ana bathi, thanks kanggo model iPhone 13 Pro sing luwih dhuwur jinis panel iki bakal terus diproduksi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.