Tes batere ing antarane iOS 14.6 lan iOS 15 beta 1

Tes batere iOS 15 vs iOS 14.6

Akeh pangguna sing sawise nginstal versi paling anyar saiki sing kasedhiya ing iOS 14, iOS 14.6, negesake manawa batere piranti kasebut wis suda akeh, sanajan dheweke ora nggunakake terminal, masalah sing jebule ora dingerteni Apple wiwit sawetara dina kepungkur mandheg mlebu iOS 14.5.1.

Amarga masalah karo urip batere, akeh pangguna sing pengin nginstal beta iOS 15 pisanan kanggo mriksa yen masalah batere wis rampung, sanajan beta lan saiki dadi beta pisanan. Wong lanang ing iAppleBytes wis nyoba iki kanggo kita.

Wong lanang ing iAppleBytes wis nyoba tes ing model iPhone 6s, iPhone 7 lan iPhone SE 2020 kanggo verifikasi. Sayang, jawaban kanggo pitakonan iki ora. Umur batere kalorone piranti tetep praktis ing kabeh piranti.

  • i6s telpon nganggo iOS 14.6: 1 jam lan 49 menit. Kapasitas batere maksimal 100%. Tingkat gloss ing 25%.
  • iPhone 6s karo iOS 15: 1 jam 53 menit. Kapasitas batere maksimal 100%. Tingkat gloss ing 25%.
  • iPhone 7 nganggo iOS 14.6: 3 jam 28 menit. Kapasitas batere maksimal 100%. Tingkat gloss ing 25%.
  • iPhone 7 nganggo iOS 15: 3 jam 38 menit. Kapasitas batere maksimal 100%. Tingkat gloss ing 25%.
  • iPhone SE 2020 nganggo iOS 14.6: 3 jam lan 42 menit. 91% kapasitas batere maksimal. Tingkat gloss ing 25%.
  • iPhone SE 2020 nganggo iOS 15: 3 jam lan 41 menit. 91% kapasitas batere maksimal. Tingkat gloss ing 25%.

Kanthi ngluncurake iOS 15, versi sing bakal bisa diinstal ing iPhone 6s lan iPad Air 2, akeh pangguna sing ora yakin bisa nganyari, amarga bisa uga coup de Grace ing terminal kasebut. Nanging, kayane Apple wis nyambut gawe supaya ora kedadeyan kaya sing bisa dideleng ing tes iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.