Tim editorial

Ing iPhone aktualidad, kita nggawa luwih saka 10 taun nglaporake saben dina babagan kabeh perkara sing ana gandhengane karo Apple, ing bentuk warta, tutorial, analisis, review, aplikasi, keamanan lan luwih akeh tanpa lali karo objektifitas, sing ngidini kita dadi salah sawijining blog sing paling akeh maca nganggo basa Spanyol sing ana gandhengane karo Apple.

Tim iPhone Actualidad digawe saka tim penerbit sing duwe pengalaman akeh ing produk Apple. Nyatane, akeh wong sing terus nyekel iPhone pertama kaya emas ing kain. Ing blog sampeyan, sampeyan bisa nemokake solusi kanggo masalah apa wae sing aneh, liwat bagean tutorial. Yen sampeyan ora bisa nemokake, sampeyan bisa ngubungi salah sawijine supaya bisa bebarengan, kita bisa nemokake solusi.

Sampeyan uga bisa nemokake analisis lengkap, liwat saluran YouTube, babagan kabeh produk sing diluncurake Apple ing pasar saben taun. Kajaba iku, kita uga nganalisa peluncuran terminal sing paling penting ing kompetisi langsung saka Apple, nggawe perbandingan lan analisis kanthi poin lan kekurangan ... tanpa kelangan pilih kasih kapan wae.

Tim editorial iPhone Actualidad arupa klompok ahli iPhone Apple

Yen sampeyan uga pengin dadi bagean saka tim iPhone Actualidad, isi formulir iki

Koordinator

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran lan Pediatrik kanthi panggilan. Pangguna Apple wiwit taun 2005, nalika tuku iPod nano pertama. Wiwit kuwi, kabeh jinis iPhone, iPad, Mac, AirPod, Apple Watch wis liwat tanganku ... Miturut pilihan utawa kabutuhan, aku wis sinau kabeh sing dakkandhani adhedhasar maca jam, nonton lan ngrungokake kabeh jinis konten sing gegandhengan karo Apple, mulane aku seneng nuduhake pengalaman ing blog, ing saluran YouTube lan ing Podcast.

Penyunting

  • Ignacio Sala

    Pertunjukan pertama ing jagad Apple yaiku liwat MacBook, "wong kulit putih". Ora suwe, aku tuku iPod klasik 40GB. Nganti taun 2008 aku nggawe kabisat menyang iPhone kanthi model pisanan Apple sing dirilis, sing nggawe aku lali babagan PDA. Aku nulis luwih saka 10 taun, ora mung babagan warta Apple, nanging uga babagan sistem operasi liyane kayata Android, Windows lan macOS. Aku seneng seneng nuduhake ilmu lan cara sing luwih apik tinimbang iPhone Actualidad sing bisa ditindakake.

  • Miguel Hernandez

    Editor, geek lan kekasih "budaya" Apple. Kaya sing diarani Steve Jobs: "Desain ora mung penampilan, desain cara kerjane." Ing 2012, iPhone pisanan dakpasrahake lan wiwit iku ora ana apel sing nolak aku. Nganalisa, nyoba, lan ndeleng saka sudut pandang kritis apa sing ditawakake Apple kanggo kita ing level hardware lan software. Ora adoh saka "fanboy" Apple, aku kepengin nyritakake babagan sukses, nanging luwih seneng kesalahan kasebut. Kasedhiya ing Twitter minangka @ miguel_h91 lan ing Instagram minangka @ MH.Geek.

  • Jordi Gimenez

    Aku seneng banget babagan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi lan kabeh jinis olahraga. Aku miwiti karo Apple wiwit pirang-pirang taun kepungkur karo iPod klasik - sapa sing ora nate ngangkat tangane - sadurunge dheweke wis nggunakake gadget teknologi sing bisa digunakake. Pengalaman karo Apple akeh banget nanging sampeyan mesthi siap sinau babagan anyar. Ing jagad iki, teknologi maju kanthi cepet lan karo Apple ora liya. Wiwit taun 2009, nalika iPod 120GB klasik dakgawe tangane, minatku karo Apple diwujudake lan sabanjure bakal dakwujudake iPhone 4, iPhone sing wis ora ana gandhengane karo Movistar lan saiki meh kabeh taun aku golek model anyar. Pengalaman ing kene yaiku kabeh lan sajrone luwih saka 12 taun nganggo produk Apple, aku bisa ngandhakake yen ilmu kasebut dipikolehi adhedhasar jam lan jam. Ing kalodhangan, aku medhot sambungan, nanging meh ora bisa adoh saka iPhone lan Mac. Sampeyan bakal nemokake aku ing Twitter minangka @jordi_sdmac

  • Karim Hmeidan

    Halo! Aku miwiti ing jagad Apple nganggo iPod Shuffle, kabeh apik banget, kemungkinan sampeyan kaget karo lagu acak sing sampeyan lebokake ing dhaptar lagu iTunes. Banjur teka iPod Nano, iPod klasik, lan iPhone 4 ... Kagum karo ekosistem Cupertino, aku nemokake papan ing Actualidad iPad, sawise iki kita langsung mbukak iPhone Aktualidad karo tim hebat sing dak wenehi "geek "saka Cupertino, lan aku tetep sinau saben dina. Pedhot sambungan? Ya, nanging nganggo gadget Apple 😉

  • Angel Gonzalez

    Semangat babagan teknologi lan kabeh sing ana gandhengane karo Apple. IPod Touch minangka piranti pisanan saka Big Apple sing liwat tanganku. Banjur diterusake pirang-pirang generasi iPads, iPhone 5, iPhon 6S Plus ... Piranti mikir karo piranti, maca akeh lan latihan ing Apple lan intine minangka perusahaan wis menehi cukup pengalaman kanggo dakwartakake saben dina lan produk Apple wis pirang-pirang taun kepungkur.

  • Toni Cortés

    Apple nggawe piranti supaya urip kita luwih gampang. Nanging iki minangka alam semesta sing terus berkembang, lan aku seneng terus nganyari. Aku seneng sinau lan nglatih pengalaman anyar karo manzanitas lan dituduhake karo sing maca. Pancing ing alam semesta sing digawe dening Jobs, wiwit Apple Watch aku nylametake nyawane.

  • Alex Vicente

    Lair ing Madrid lan insinyur telekomunikasi. Aku seneng teknologi lan utamane kabeh sing ana gandhengane karo Apple. Wiwit iPod lan mengko iPhone metu, aku wis main-main karo jagad Apple, ngatur lan nemokake cara ngatur kabeh ekosistem ing ngendi kabeh produk bisa gegandhengan.

Mantan editor

  • Pablo Aparicio

    Aku seneng piranti elektronik, lan utamane sing duwe merek Apple. Kecanduan sing apik banget yaiku ngrungokake kabeh jinis musik ing iPhone, amarga kualitas swara sing apik, sanajan aku seneng nyoba macem-macem aplikasi sing bisa migunani ing sawetara wektu.

  • Gonzalo R.

    Arsitek lan geek, seneng banget babagan internet, teknologi anyar lan jagad Apple. Aku terus nulis lan sinau babagan evolusi iPhone lan kabeh sing ana gandhengane karo merek iki, sing mesthi dakdokumentasikake.

  • Pablo Ortega

    Wartawan khusus ing iPhone. Aku ngubengi jagad iki nemokake piranti anyar saka merek sing hebat iki, supaya bisa nindakake perkara sing nggumunake lan urip luwih gampang.

  • Luis del Barco

    Penyayang teknologi Apple sing pengin nuduhake ilmu lan sinau saka wong liya. Aku nyoba nyedhiyakake semangat ing kabeh perkara sing daklakoni, mula muga-muga saranku bisa mbantu sampeyan supaya bisa nambah pengalaman nganggo iPhone.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Saiki aku darmabakti kanggo jagad blogger lan organisasi acara. Aku seneng Internet, lan uga ana gandhengane karo Apple. Aku seneng sinau trik iPhone anyar, muga-muga bisa mbukak kabeh trik sing bisa ditemokake ing smartphone sampeyan.

  • Jose Alfocea

    Tansah semangat sinau lan mulang. Aku seneng nglaporake kabeh sing aku ngerti, lan iki, nambahake manawa aku terus nganyari ing iPhone, mbantu aku komunikasi luwih apik babagan merek iki.

  • Carmen rodriguez

    Semangat kanggo teknologi lair karo Apple lan wiwit taun kepungkur saya tuwuh lan saiki aku ora bisa mandheg sinau lan kepengin luwih akeh. Amarga iku, aku nulis kanggo menehi informasi babagan kabar paling apik babagan iPhone lan piranti merek liyane kanthi pengalaman lan pengetahuan.

  • Nacho Aragonés

    Aku kesengsem karo teknologi Apple, merek sing duwe pengalaman akeh, nggunakake piranti uga dokumentasi produk kayata iPhone. Aku mesthi nganyari kanggo nulis laporan lan warta paling apik.

  • Carlos Sanchez

    Ilmuwan komputer, pangguna iOS wiwit digawe lan pangguna Mac luwih saka limang taun. Aku seneng lelungan, nanging mesthi nganggo iPhone kanggo nglaporake kanthi cara sing paling ketat, lan njupuk foto paling apik sing bisa dijupuk nganggo smartphone.

  • Alex Ruiz

    Kekasih teknologi anyar, lan pangguna iOS lan OSX. Mesthi wae, aku penggemar Apple, mula aku nulis ing majalah iki supaya para pamiarsa ngerti warta iPhone sing paling apik.

  • Ruben gallardo

    Nulis lan iPhone minangka loro karepku. Lan wiwit taun 2005 aku duwe keberuntungan nggabungake. Sing paling apik kabeh? Aku isih seneng kaya dina pisanan ngobrol babagan kabaruan sing diwenehake Apple menyang pasar telpon iPhone.

  • Juan Colilla

    Aku wong sing seneng jagad Apple. Aku seneng sinau anggere babagan subyek sing aku seneng utawa penting. Mula, ing artikelku sampeyan bakal nemokake prekara sing bisa migunani saben dina nganggo iPhone.

  • Alvaro Fuentes

    Wartawan seneng banget babagan gadget lan telephony seluler. Aku terus ngerti babagan iPhone, iPad, Apple Watch lan MacBook Pro, dadi tujuane supaya kabeh sing maca ngerti kabar kasebut.