Tindakake acara Apple langsung ing iPhone News

Sore iki diwiwiti jam 19:00 (CEST), acara presentasi Apple bakal diluncurake ing ngendi kita bakal ndeleng produk anyar sing wis siyap diluncurake ing musim semi iki. Apa sampeyan pengin ngetutake kanthi langsung tanpa ana sing ilang? Ing kene sampeyan bakal duwe kabeh informasi.

Presentasi Keynote "Spring Loaded" bisa dideleng langsung saka situs web (pranala), lan kita bakal nindakake tindak lanjut langsung saka kabeh sing ditampilake, mesthi ing Spanyol, supaya sampeyan ora kejawab apa-apa sing dituduhake ing wayah awan iki ing acara musim semi iki. Sampeyan uga duwe kemungkinan melu karo komunitas liyane kanthi menehi komentar langsung ing obrolan, kabeh saka saluran YouTube, utawa kanthi nonton video sing langsung disambungake ing artikel iki.

Kita bakal urip udakara jam 18:30 (CEST), kanggo anget mesin lan ndeleng informasi pungkasan sing ditampilake ing jaringan, lan wiwit 19:00 acara musim semi sing paling diantisipasi bakal diwiwiti. Kita bakal narjamahake kabeh sing diwenehake, dadi saran sampeyan supaya sampeyan ndeleng gambar sing ditawakake Apple lan ngrungokake acara urip, supaya ora kejawab apa-apa, lan uga melu ngobrol karo kabeh komunitas. Bengi iki, diwiwiti jam 23:30 wengi, kita bakal urip langsung podcast, uga ing saluran YouTube sampeyan, kanggo menehi komentar babagan kabeh sing wis diwenehake, lan sampeyan uga ora bisa ngerteni. Kita ngenteni sampeyan kabeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.