App Store nolak luwih saka 40.000 aplikasi saben minggu

app Store

Ing sawetara wulan pungkasan, akeh sing wis ngomong babagan kemungkinan perusahaan sing dikelola Tim Cook bisa uga dipeksa bukak lawang menyang app store liyane. Sawetara dina kepungkur, Tim Cook ngunjungi podcast Sway saka New York Times, ing kana dheweke ditakoni babagan masalah iki.

Tim Cook ujar manawa saben minggu, App Store ditampa luwih saka 100.000 aplikasi kanggo ditinjau. Nanging, rada kurang saka setengah, 40.000, ditolak. Alesan penolakan kasebut amarga dheweke ora bisa digunakake utawa ora bisa digunakake kaya sing diklaim pangembang.

Ing minggu tartamtu, 100.000 aplikasi ngetik review app. 40.000 wong ditolak. Umume ditolak amarga ora kerja utawa ora kerja kaya sing diarani. Sampeyan bisa mbayangake yen obat kasebut ilang, sing bakal kedadeyan ing App Store kanthi cepet.

Kara Swisher, host podcast, takon karo Cook ngapa ora bisa toko aplikasi sing dikelola dening perusahaan utawa organisasi liyane. Wangsulane Cook cetha: Apple nggawe ekosistem lan pantes diuntungake.

Apple wis mbantu mbangun ekonomi luwih saka setengah triliun dolar setaun, setengah triliun, lan butuh pangsa sing sithik kanggo inovasi sing digawe lan biaya kanggo mbukak toko.

Dheweke uga menehi komentar potongan komisi sing dikantongi dening Apple, wiwit 30% dadi 15% ing antarane pangembang tagihan kurang saka $ 1 yuta saben taun:

Kaya 85% wong sing mbayar komisi nol. Banjur kanthi pamindhahan anyar karo pangembang cilik, pangembang sing ngasilake kurang saka sayuta dolar saben taun mbayar 15%. Dadi ternyata, iku mayoritas pangembang.

Cook ujar manawa dheweke ora seneng ngidini pangguna nginstal aplikasi kanthi langsung, kayadene model privasi lan keamanan bakal rusak sing digawe Apple karo iOS sanajan negesake manawa App Store mbukak kanggo diganti, ora dibangun kanthi konkrit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.