App Store resmi nampa saran telusuran ing AS lan Kanada

Telusuri label ing App Store

Ing betas saka iOS 14.5 Dheweke nuduhake akeh fitur anyar sing saiki bisa kita nikmati nganggo versi final. Nanging, fungsi liyane tetep didhelikake lan Apple bakal nyoba ngaktifake kanthi telematik yen dirasa pas. Salah sawijining fungsi yaiku Saran telusuran App Store, cara migunani kanggo ngarahake telusuran kanggo aplikasi lan konten saka nyimpen apel gedhe. Sawetara jam kepungkur, kanthi resmi ngluncurake saran telusuran ing Amerika Serikat, Kanada, Inggris lan Australia.

Saran telusuran kasedhiya kanggo tetep ing App Store

Pilih (utawa pilih pilihan) saka sawetara saran kanggo nyaring telusuran supaya bisa nemokake aplikasi lan game sing luwih apik tenan.

Liwat akun resmi App Store ing Twitter, Apple ngumumake kedadeyan kasebut saran telusuran ing panelusur aplikasi sampeyan. Iki minangka fitur sing wis kasedhiya ing iOS 14.5 paling anyar kanggo sawetara pangguna. Nanging, ing versi pungkasan, kita durung ndeleng aktivasi alat kanggo umum.

Iki amarga mung bakal kasedhiya ing AS, Kanada, Inggris lan Kanada. Papat negara kasebut bakal dadi panguji beta kanggo fungsi sing ngidini pangguna nggoleki profil. Contone, kita bakal menehi "foto" lan App Store bakal menehi saran tag kayata "kolase", "editor", "video", lan liya-liyane. Kita bakal bisa pilih siji utawa luwih tag lan kita bakal ditampilake asil sing beda-beda sing cocog karo telusuran sing pas.

Kira-kira ing wulan ngarep fungsi iki bakal tekan kabeh negara ing saindenging jagad. Kangge, kita bakal bisa nganyari piranti menyang iOS 14.5 lan bakal nikmati kabeh warta sing kalebu, kayata kemungkinan mbukak kunci iPhone amarga Apple Watch.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.