Tom Hanks bali menyang Apple TV + kanthi film sci-fi Finch

Tom Hanks

Warta paling anyar sing gegandhengan karo layanan video streaming Apple, mula ditemokake ing tengah deadline. Miturut publikasi iki, Apple entuk hak kanggo film Tom Hanks sabanjure, film fiksi ilmiah sing Bakal ditampilake ing Apple TV + sadurunge pungkasan taun.

Irah-irahan Finch (sanajan wiwitane bakal diarani BIOS), film kasebut kalebu manungsa, robot lan segawon sing nggawe kulawarga atipikal. Tom Hanks main karo Finch, insinyur robotika sing wis urip ing bunker lemah luwih saka sepuluh taun sawise dadi salah sawijining wong sing slamet saka bencana solar, sing ndadekake bumi dadi ara-ara samun.

Kanggo nggawe wektu ing lemah luwih gampang, dheweke wis nggawe robot kanggo ngurus segawone Goodyear nalika dheweke ora bisa. Telu komponen kulawarga atipikal iki Dheweke miwiti lelungan sing mbebayani menyang Kulon Amerika sing suram ing kana Finch nemokake kabungahan tetep urip lan slamet saka bencana surya.

Finch dipimpin dening Miguel Sapochnik, sing wis ngarahake sawetara episode sing paling menarik ing seri kasebut Game of Thrones lan karo wong-wong sing menang loro penghargaan Emmy pisanan, saliyane macem-macem bab seri kayata House, Fringe, Detektif sejati y Karbon sing Diowahi.

Skrip kasebut ditulis dening Craig Luck lan Ivor Power. Ing produksi eksekutif, kita nemokake Robert Zemeckis, sutradara film kasebut Miguel Sapochnik, Andy Berman lan Adam Merims.

Kanthi Finch, iki Iki film Tom Hanks nomer loro sing bakal ditampilake ing Apple TV +, sawise Greyhound, film sing nominasi Oscar ing kategori swara paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.