Trik paling apik kanggo HomePod lan HomePod mini

HomePod luwih saka speaker, menehi kita kemungkinan tanpa wates, sawetara sing akeh uga ora ngerti. Kita nuduhake sampeyan sing paling apik kanggo entuk manfaat saka speaker Apple.

HomePod, sing wis ora diterusake dening Apple, lan mini HomePod menehi kualitas swara sing hebat, saben level dhewe, lan cara paling apik kanggo ngontrol otomatis omah ing omah. Nanging uga ana akeh perkara liyane sing bisa ditindakake kanggo nggampangake tugas liyane utawa nambah pengalaman karo dheweke. Kita nuduhake sawetara trik paling apik, mesthine ana sawetara sing sampeyan ora ngerti:

  • Cara nggunakake transfer swara kanthi otomatis ing antarane HomePod lan iPhone, lan uga kosok balene
  • Cara nemokake iPhone saka HomePod
  • Cara Masangake lan ngilangi Loro HomePod kanggo Gunakake Stereo
  • Cara nggunakake fungsi interkom karo HomePod, iPhone lan Apple Watch
  • Cara mateni lampu lan muni nalika njaluk Siri
  • Ngrungokake Swara Soothing ing HomePod
  • Cara nggawe HomePod nyuda volume ing wayah wengi
  • Cara nggunakake batere eksternal kanggo mbukak HomePod

Kanthi trik kasebut, bebarengan karo kabeh fungsi HomePod dhasar liyane, sampeyan mesthi bakal sinau cara ngoptimalake pamicara cerdas Apple. Elinga, yen uga ngrungokake dheweke muter musik Apple Music, kita bisa ngirim jinis swara liwat AirPlay, yen nggunakake Spotify utawa Amazon Music saka iPhone. Dheweke uga bisa digunakake dadi speaker HomeCinema karo Apple TV, yen masangake loro HomePod (dudu mini homePod) uga kompatibel karo Dolby Atmos. Lan mesthine dheweke dadi pusat kontrol HomeKit lan kabeh aksesoris sing kompatibel ing omah kita, ngidini akses jarak jauh, rekaman video ing iCloud lan kontrol swara liwat asisten virtual Apple, Siri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.