Twitter ngidini sampeyan muter video YouTube tanpa ninggalake app

Twitter

Jaringan sosial Twitter wis sukses ing sawetara wulan pungkasan. Sawetara minggu kepungkur ngumumake fungsi "Super Follow", alat langganan kanggo nyedhaki pangguna menyang konten khusus lan khusus nalika mbayar akses. Kajaba iku, "Spaces", kamar audio sing nyoba nggawe simulasi pengalaman ClubHouse, lagi dites, saliyane Fleets, simulasi crita Instagram. Dina iki langkah liyane dijupuk lan ngidini puter maneh video YouTube tanpa nilarake aplikasi, saliyane kanggo miwiti tes kanggo mbukak lan ndeleng gambar kanthi kualitas 4K.

Upload lan deleng gambar 4K: sing anyar ing aplikasi Twitter

Twitter wis ngumumake liwat akun resmi ing jaringan sosial dhewe warta babagan aplikasi resmi iOS lan Android. Ing slogan "gambar regane sewu tembung", loro fitur anyar digabungake sing bakal ningkatake kualitas konten multimedia sing katon ing jaringan sosial, saliyane kanggo nambah pengalaman para pangguna kanthi jinis konten iki.

Anyar anyar tumiba ing gambar sing diunggah siji-siji. Wiwit saiki, yen sampeyan ngunggah siji foto, bakal katon luwih gedhe lan kanthi kualitas luwih apik, jarene saka Twitter. Ndhuwur kabeh, katon ing gambar sing diunggah kanthi format vertikal, yen bakal entuk resolusi sing luwih dhuwur sing ngenggoni meh kabeh layar, saengga tweets ing ndhuwur lan ngisor. Kanggo ngakses gambar lengkap, proses sing padha bakal diterusake kaya saiki: kanthi ngeklik gambar.

Artikel sing gegandhengan:
Twitter ngumumake fungsi "Super Follow" kanggo ngetik profil pembayaran

Uga, Alat liyane sing ana gandhengane karo gambar wiwit dites. Bisa uga unggah konten kanthi definisi dhuwur kanthi resolusi nganti 4K. Kanggo ndeleng manawa ditambahake ing beta fungsi iki, kita kudu pindhah menyang Setelan internal aplikasi Twitter lan nemtokake kahanan sing bisa diunggah utawa ndeleng konten kasebut: mesthi utawa mung nganggo Wi-Fi.

Paling ora, nanging paling ora, pilihan kanggo nonton video Youtube ing njero aplikasi kasebut tanpa kudu ninggalake garis wektu. Iki minangka cara kanggo nglancarake pengalaman pangguna lan ora ninggalake aplikasi kanggo ngakses browser utawa aplikasi YouTube.

Twitter (Link AppStore)
Twitterfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.