Tile mamang babagan peluncuran Apple AirTags

Apple AirTag

Salah siji kapitunan gedhe sing wis ditemtokake perusahaan teknologi gedhe (Apple lan Samsung) totoan ing beacon lokasi sampeyan dhewe yaiku Tile, perusahaan pertama sing ngluncurake ing pasar luwih saka 5 taun kepungkur. Gosip pertama sing nuduhake minat Apple nggawe suare dhewe durung cocog karo Tile.

Sawise gosip meh setaun, Apple wingi nampilake suar lokasi dhewe sing dijuluki AirTag lan ora kaget, CEO Tile CJ Prober, durung njupuk wektu kanggo nyebutake kesan ing babagan iki, miturut TechCrunch.

Sadurunge sidang Apple karo Kongres dina iki babagan tuduhan monopoli, Tile negesake sampeyan prihatin yen Apple luwih milih produk sampeyan kanthi cara sing ngrugekake produk kaya Genteng.

Ing sawetara wulan pungkasan, Apple wis ing ngisor iki ditliti dening panguwasa Amerika kanggo teknik monopoli sing mesthine ana ing saubenge, yaiku Tile, bebarengan karo Epic Games, loro perusahaan paling gedhe sing narik kawigaten.

Kanggo nambani kesehatan, kaya nyuda komisi saka 30% dadi 15% pangembang sing ngasilake kurang saka 1 yuta dolar, Apple uga sampeyan wis mbukak aplikasi Telusuran menyang produk pihak katelu, nanging saiki durung jelas apa Tile rencana nggabungake produke menyang layanan iki, sawijining prekara sing wis diumumake Chipolo karo beacon One Spot.

Paling kamungkinan sirahe lan gabungake layanan anyar ikiAmarga ora diwatesi mung kanggo beacon Apple, miturut teori, mula ora kena pengaruh penjualan, luwih saka pangguna sing seneng beacon Apple tinimbang Beacons Tile.

CJ Prober, CEO Tile, nyatakake ing pernyataan sing digawe umum sawise pengumuman AirTags sing:

Kita nyambut gawe kompetisi, yen dadi kompetisi sing adil. Nanging, amarga sejarah Apple wis nyathet nggunakake kauntungan platform kanggo mbatesi kompetisi kanggo produke, mula kita ora precaya.

Lan sejarah sadurunge karo Apple, kita mikir manawa cocog banget kanggo Kongres kanggo mriksa praktik bisnis Apple tartamtu kanggo mlebu ing kategori iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.