Inggris wis nampa Apple Pay kanggo mbayar sawetara layanan pamrentah

Apple Pay

Sajrone konferensi kasebut tanggal 25 Maret, Apple nampilake layanan video streaming kasebut Apple TV +, saliyane Apple Arcade y Apple Card Antarane, perusahaan Tim Cook ngumumake yen isih ngupayakake ekspansi Apple Pay lan sadurunge pungkasan taun iki, bakal ana ing 40 negara.

Ing Spanyol, jumlah bank sing kompatibel karo Apple Pay luwih gedhe, nanging durung nyebar nganti saiki pamrentah nggunakake dana kanggo sawetara layanan, sing wis wiwit ditindakake pamrentah Inggris, sing wis sawetara jam. ngidini sampeyan mbayar nganti papat layanan online liwat Apple Pay.

Miturut ITV, situs web gov.uk ngidini sampeyan mbayar kanthi online liwat Apple Pay ing layanan kaya ing ngisor iki: Layanan Entri Global, pemeriksaan layanan pambocoran lan pengecualian, Layanan Pelancong Terdaftar lan Layanan Penarikan Visa Elektronik. Dhukungan pamrentah Inggris kanggo Apple Pay ora mandheg, lan miturut media iki, Iki bakal ditambahi menyang layanan lokal liyane saliyane karo polisi ing pungkasan taun.

Pamrentah Inggris ngluncurake gov.uk platform online lan mung nambah dhukungan kanggo kertu debit lan kredit. Ekspansi menyang Apple Pay ngidini pangguna Apple nambah lapisan keamanan nalika mbayar liwat Internet, wiwit dheweke ora kudu nuduhake rincian kertu kredit kapan wae.

Miturut Menteri Oliver Dowden, dheweke wis nambah dhukungan kanggo Apple Pay nyuda penipuan lan saengga nggampangake pambayaran kanggo pangguna liwat internet. Apple Pay saiki kasedhiya ing luwih saka 30 negara: Jerman, Arab Saudi, Australia, Brasil, Belgia, Kanada, China, Denmark, Finlandia, Prancis, Hong Kong, Irlandia, Pulo Man, Guirney, Italia, Jepang, Jersey, Norwegia , Selandia Baru, Rusia, Polandia, San Marino, Singapura, Spanyol, Swiss, Swedia, Taiwan, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris, Republik Ceko, Amerika Serikat lan Kutha Vatikan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.