Unboxing pisanan saka iPhone 13 Pro ing emas

Unboxing video kaping pisanan saka iPhone 13 ing emas katon ing jaringan sing bisa uga wis ora sawetara dina diterbitake, nanging durung ana. Iki minangka salah sawijining video sing mesthi nampa jutaan kunjungan lan ora tepat amarga kualitas nyunting. Video iki minangka sing pertama diterbitake ing internet lan liya-liyane nuduhake unboxing iPhone 13 Pro Max anyar.

Kita yakin manawa iPhone 13 anyar bakal duwe sawetara video ing internet lan ora digawe kanthi kamera sing kuat. Jinis video kasebut mesthi disenengi lan yen sampeyan sing pertama nuduhake ing jaringan sosial YouTube manawa sampeyan entuk akeh kunjungan.

Saluran YouTube SalimBaba Teknis, tanggung jawab nerbitake video iki lan kanthi logis, ora ana gandhengane karo video sing ora ditandur ing iJustine utawa Marques lawas sing apik. Ing kasus apa wae, deleng isine kothak model iPhone 13 anyar, ing model iki model Pro Max ing emas. Iki videoe:

Video kasebut kanthi jelas nuduhake apa sing ditambahake ing kothak model iPhone 13 Pro Max anyar. Kabel pengisian daya, instruksi sethithik banjur wis ana. Unboxing iPhone 13 anyar iki ngelingake model iPhone sadurunge, yaiku 12. Ora ana jinis pangisi daya sing ditambahake ing kothak kasebut. Minggu iki, kita bakal miwiti ndeleng luwih akeh video sing padha karo iki, muga-muga wae edhisi kanthi edhisi sing luwih bisa digunakake sanajan ora prelu amarga iPhone 13 ora nambah apa-apa sing luwih anyar tinimbang sing dideleng ing model sadurunge.

Minangka cathetan bisa ditampilake yen stiker Apple ing warna emas? 😄


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.