Video anyar Apple Shot ing iPhone 13. Eksperimen VI: Movie Magic

Ditembak ing iPhone

Ing kasus iki, perusahaan Cupertino ngluncurake video anyar saka Seri "Ditembak ing iPhone" ing kono dheweke nuduhake carane sampeyan bisa nguntungake "kanthi efek ekstra" lan kamera ing iPhone 13 lan iPhone 13 Pro anyar.

Irah-irahan, Eksperimen VI: Movie Magic, video anyar iki sing dirilis dening Apple nuduhake cara ngoptimalake kamera kuat sing ditambahake ing piranti kasebut. Sing jelas yaiku kanthi sawetara teknik, sawetara sumber daya lan akeh kepinginan gambar spektakuler bisa dijupuk.

Kita nuduhake ing kene video sing diterbitake dening Apple sing nyorot kekuwatan iPhone iki babagan kamera panjelasan lan trik njupuk iki cekak fiksi ilmiah:

Dong Hoon Jun lan James Thornton bisa dideleng nerangake kepiye carane nggawe film fiksi ilmiah iki kanthi kamera saka iPhone anyar 13. Iki ahli ing lapangan lan mulane normal yen asil kasebut luar biasa. Liyane saka kita manungsa bisa njupuk kauntungan saka sawetara trik sing katon ing gambar iki kanggo video kita, sanajan iku angel kanggo nggayuh tingkat dijupuk ing cendhak.

Kampanye "Shot on iPhone" Apple wis dadi pathokan ing kreativitas lan video karya sajrone pirang-pirang taun, pancen apik banget ing pirang-pirang cara, lan uga kanggo nampilake apa sing bisa ditindakake karo kamera iPhone sanajan ora model paling anyar sing dirilis. Video iki nyorot karya gedhe lan kapinteran para pangguna lan profesional sing nggawe celana pendek iki nganggo ponsel, soko sing sawetara taun kepungkur ora bisa dipikirake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.