Video sing bocor ing jaringan nuduhake apa sing diarani Apple Pencil 3

Selasa ngarep bakal ana keynote Apple anyar, sing pertama ing taun 2021. Kajaba iku, presentasi terus nganggo mode virtual amarga pandemi SARS-CoV-2019. Nanging, kita ora kudu kuwatir wiwit wiwit wulan April 2020, kabeh intine ing Big Apple wis online lan asile kaget. Ing a video bocor liwat jaringan dening pangguna sampeyan bisa ndeleng desain sing bisa dadi Apple Pencil 3 sabanjure, desain sing ketoke salib antarane generasi pertama lan kaloro.

Apa bakal ndeleng presentasi Apple Pencil 3 ing dina Selasa ngarep?

Pensil Apple wis dadi aksesoris penting saben dina saben dina. Fitur sing ditawakake saliyane aplikasi sing kompatibel karo siji cara utawa liya, nggawe stylus dadi aksesoris sing apik kanggo pangguna kabeh jinis. Opo maneh ergonomis aksesoris bebarengan karo iPad anyar lan integrasi karo piranti kasebut nggawe transportasi ora dadi masalah.

Artikel sing gegandhengan:
Kayane Apple Pencil 3 bakal teka tanggal 20 April

Gosip ngandhakake manawa dina Selasa sabanjure ing intine 'Spring dimuat', kita bakal ndeleng iPad anyar tanpa owah-owahan eksternal, AirTags sing diarepake, warna anyar kanggo kasus iPhone lan bocor paling anyar nuduhake Kita bakal duwe Apple Pencil 3 sing uga bakal ditampilake ing intine. Kasunyatane, sawetara jam kepungkur video sawetara detik diterbitake ing endi sampeyan bisa ndeleng desain sing diarani generasi kaping telu saka gaya Apple.

Yen kita ndeleng kanthi cepet ing video cekak, bisa dingerteni kepiye bali menyang finish mengkilap sing bisa dideleng ing Apple Pencil generasi kaping pisanan. Nanging, Kajaba iku, pojok rata sing ditambahake ing generasi kaping pindho digabungake supaya bisa dianut magnetik ing sisih iPad. Mula, aksesoris anyar bakal dadi campuran ing antarane rong generasi kasebut dirilis nganti saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.