Apple matesi nganti 16 AirTags sing bisa disambung menyang saben ID Apple

Apple AirTag

Salah siji produk lintang Ngenalake dina Selasa kepungkur yaiku AirTag, label geolokasi Big Apple. Produk sing ana akeh desas-desus lan pungkasane ndeleng cahya kanthi rega 35 euro per unit. Aksesoris kasebut nggunakake jaringan Telusuran digawe kolaborasi karo kabeh piranti Apple sing disebar ing saindenging jagad. Ing salah sawijining wawancara paling anyar, wakil presiden pemasaran produk Apple, Kaiann Drance, wis ngandhani Ana watesan 16 AirTags sing diaktifake Apple ID. Kajaba iku, wis njamin manawa produk kasebut ora dirancang kanggo nglacak bocah utawa kewan ingon.

Maksimum 16 AirTags per ID Apple, watesan sing ditrapake Cupertino

El interviewer Rene Ritchie, sing dikenal ing Youtube, wis ketemu Kaiann Drance, Wakil presiden pemasaran produk Apple. Sajrone wawancara, dheweke wis ngobrol babagan rilis Apple anyar. Kajaba iku, wis kasedhiya nganti saiki durung dingerteni informasi kanggo akeh pangguna, njupuk informasi manawa dhukungan sing kasedhiya ing situs web Apple isih langka.

Nanging, Drance ngumumake rong aspek AirTags sing cukup penting. Wis dikonfirmasi manawa ana watesan aktivasi kanggo saben ID Apple. Watesan iki dununge ing 16 AirTag saben pangguna. Yaiku, saben pangguna bisa ngaktifake maksimal 16 aksesoris sing, yen dituku ing paket 4, regane total ana 476 euro.

Artikel sing gegandhengan:
Kabeh informasi babagan AirTags, locator obyek Apple

Wara-wara liyane wis ana gandhengane karo kamungkinan kanggo nuduhake lokasi aksesoris kasebut karo kulawarga liyane liwat Nuduhake Keluarga. Iki ngidini beacon lokasi ndeteksi iPhone sing ana ing kulawarga lan aja ngaktifake Mode Lost nalika ngubungi piranti sing beda tinimbang sing sampeyan aktifake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.