WhatsApp bakal ngidini ngowahi kualitas gambar sing dikirim

Gambar kualitas ing WhatsApp

Mesin WhatsApp menehi saran kanggo nganyari sabanjure sing bakal kita deleng. Nyatane, ana warta gedhe sing nunggu kita tekane dhukungan multi-piranti utawa sistem nelpon video sing wis dirancang maneh sawetara dina kepungkur. Nanging, akeh fitur sing durung bisa dideleng isih beta kanggo klompok pilih saka panguji beta lan suwe-suwe kita bakal ndeleng kanthi resmi ing aplikasi kasebut. Salah sawijining fungsi kasebut wis ditampilake sawetara jam kepungkur ing versi beta. Babagan babagan kamungkinan kanggo ngowahi kualitas file multimedia nalika dikirim, beda-beda ing antarane kualitas, otomatis utawa hemat data luwih apik.

Mbesuk ing WhatsApp: ngowahi kualitas gambar sing dikirim

Kualitas gambar sing dikirim dening WhatsApp mesthi dadi sirah kanggo pangguna sing paling aktif ing aplikasi kasebut. Nalika ngirim konten multimedia liwat aplikasi kasebut, a kompresi konten plus pangurangan résolusi kanthi tujuan nyuda bobot file lan ngindhari konsumsi data seluler sing akeh banget.

Asile, yaiku nampa gambar kanthi kualitas sing luwih murah (udakara 50% resolusi) tinimbang sing asli. Iki nggawe pangguna milih platform liyane kanggo ngirim lan nampa gambar kanthi kualitas sing luwih dhuwur. Nanging, Wiwit beta WhatsApp, ditemokake opsi anyar sing ngidini ngowahi kualitas ngemot file multimedia.

Gambar kualitas ing WhatsApp

Artikel sing gegandhengan:
WhatsApp ngrancang antarmuka telpon kanggo pangguna iOS

Opsi anyar iki ngidini pangguna ngowahi cara file media pengin dikirim ing obrolan, bisa mutusake antarane telung pilihan:

  • Otomatis (disaranake)
  • Kualitas sing luwih apik
  • Ngirit data

Cetha lan kasebut kanthi WhatsApp kualitas sing luwih dhuwur, bobote gambar luwih gedhe, luwih akeh data sing bakal dikonsumsi lan saya suwe ngirim. Nanging, ngidini pangguna milih minangka advance ing jaringan sosial, nganti saiki, ngirim gambar mbebayani.

'Kualitas sing luwih apik' dudu kualitas sing optimal

Nanging mesthine, kabeh barang cemlorot dudu emas. Sanajan katone kualitas sing luwih apik nyebabake kualitas maksimal utawa malah kualitas sing cedhak karo sing asli, nanging ora kaya ngono. Thanks kanggo informasi sing diklumpukake dening WABetaInfo kita bisa ngerti kanthi opsi 'Kualitas sing luwih apik', algoritma diowahi dipilih kanggo kompres gambar. Algoritma iki ngidini njaga 80% kualitas asli mungsuh 50% dina iki.

Kajaba iku, yen gambar luwih gedhe tinimbang 2048 × 2048, WhatsApp bakal ganti ukuran nalika dikirim. Kosok baline, pilihan 'Simpen data' bakal ngirim gambar kanthi kualitas sithik, becik kanggo pangguna sing ora duwe rencana data seluler sing akeh.

Kita uga kelingan kalkulus kompresi sing digunakake ing Amerika Serikat beda karo sing digunakake ing obrolan. Dadi pilihan iki kanggo ngowahi kualitas pangiriman mung kanggo obrolan. Opsi kasebut kanthi bertahap tekan panguji beta aplikasi kasebut lan samesthine yen ing minggu ngarep bakal katon kanthi cara umum kanggo populasi umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   teban ngandika

    Muga-muga uga ngganti manawa bisa ngirim video dawa kaya ing telegram yen mbagi video dadi bagean banget, lan negara-negara kasebut 1 menit kaya ing messenger lan ora 30 detik

  2.   teban ngandika

    manawa dheweke uga menehi wektu menit