WhatsApp nyoba migrasi rong arah sejarah sampeyan ing antarane iOS lan Android

whatsapp

Salah sawijining masalah sing biasane dialami pangguna nalika ngganti sistem ing seluler yaiku njaga informasi sing dikandung. Lulus saka Android kanggo iOS lan kosok baline duwe kekurangan cilik kasebut.

Migrasi buku alamat utawa data liyane sing padha gampang banget. Masalah kasebut diwenehake karo informasi sing ana macem-macem aplikasi. Yen data kasebut disimpen ing server eksternal, kayata Telegram, ora bakal ana masalah. Nanging yen disimpen ing piranti, kayadene Tampilan, yaiku crita liyane. Kayane pangembang pengin ndandani.

WABetaInfo mung dikirim a laporan ing endi dheweke nerangake manawa WhatsApp nyoba kemampuan migrasi sejarah obrolan kanthi gampang ing antarane iPhone lan piranti Android.

Kaya sing dilaporake situs web kasebut, fitur iki minangka bagean saka pangowahan strategis ing aplikasi WhatsApp. Perusahaan kasebut wis nemokake kemungkinan nggunakake WhatsApp ing macem-macem piranti sekaligus, lan dheweke wis miwiti nggunakake migrasi riwayat obrolan antarane iOS lan Android lan kosok balene.

Nalika pangguna nyoba ngubungake piranti sing duwe sistem operasi sing beda menyang akun WhatsApp, kudu nganyari versi WhatsApp paling anyar sing kasedhiya ing app Store o Google Play, supaya ora ana kesalahan kompatibilitas karo versi Android.

Sanajan ora ana informasi babagan cara nyoba fitur iki lan ora ana tanggal rilis, isih kepenak ngerti manawa perusahaan ngupayakake apa wae sing wis ana ing aplikasi olahpesen liyane, kayata Telegram.

Kamungkinan nggunakake akun WhatsApp sing padha ing macem-macem piranti minangka salah sawijining fitur sing paling akeh dijaluk pangguna, uga versi kanggo Instagram iPad. Ayo goleki endi sing luwih dhisik nerangake pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.