WhatsApp nyoba cara anyar kanggo ngakses stiker kanthi cepet

Layanan olahpesen wis dadi saben dina. Nalika Telegram terus ningkat ing popularitas fungsine kanthi diluncurake panggilan video kanthi gaya profesional sing murni, WhatsApp terus ngembangake fungsi ing betas kasebut. Lan betapa versi WhatsApp anyar ngumumake akeh fungsi sing bakal katon ing mbesuk, sanajan sejatine akeh sing tetep ana ing pinggir dalan. Ing beta pungkasan, kita bisa ndeleng saran stiker, wujud saka cepet ngakses stiker sing ana gandhengane karo tembung, kaya ing iOS sing ngubungake tembung nganggo emoji ing keyboard.

WhatsApp bisa njaluk stiker liwat tembung

Fungsi kasebut wis dibaptisake dadi saran stiker internal lan situs web khusus kanggo nganalisa betas kasebut WABetaInfo. Fungsi sing saiki digunakake yaiku nalika lagi dikembangake lan bakal tekan iOS lan Android kaya sing bisa dideleng ing kode versi sing beda kanggo sistem operasi sing dimaksud.

Artikel sing gegandhengan:
Istilah kanggo nampa syarat WhatsApp wis rampung. Apa sampeyan pengin terus nggunakake aplikasi iki?

Saran stiker bisa digunakake kanthi cara sing padha karo cara cocog emoji karo tembung sing digunakake ing keyboard iOS. Stiker duwe metadata ing njero sing ngidini bisa digandhengake karo tembung. Cara paling gampang kanggo ngerti yaiku liwat conto. Bayangake manawa kita duwe stiker sing mbalikake perasaan "sedhih". Sanalika nulis tembung "sumelang", lambang stiker sing ana ing sisih tengen bakal ganti dadi kita bisa ngakses langsung stiker sing ana gandhengane karo tembung sing wis ditulis, ing kasus iki "kasusahan" lan mung sing cocog karo telusuran sing bakal ditampilake.

Kita bisa mriksa operasine kanthi sedhela ing video ing ndhuwur garis kasebut. Nanging ana watesan: Saiki stiker pihak katelu ora bisa digunakake karo alat iki. Yaiku, kabeh sing digawe ing sanjabane ekosistem WhatsApp ora kompatibel karo fungsi iki, paling ora sajrone beta sing lagi dibahas. Nanging, sumber internal app njamin manawa dheweke ngupayakake bisa nggabungake secepat mungkin menyang iOS lan Android lan malah bisa ngubungake, mengko emoji karo stiker, njupuk langkah luwih dawa ing cara nuduhake iki isi ing obrolan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.