WhatsApp wis ngrampungake rincian kanggo nransfer obrolan saka Android menyang iPhone

Tampilan

Iki biasane salah siji saka ngelu pisanan sing kedhaftar sing teka saka Android kanggo iPhone duwe. Nalika pangguna nyoba nransfer obrolan saka piranti lawas nganggo sistem operasi Android menyang iPhone anyar, dheweke nemoni alangan sing angel dilewati.

Iku bener sing ana aplikasi sing ngidini transfer kabeh riwayat chatting saka Samsung kanggo iPhone, nanging saiki informasi bocor sing ana omongan babagan sistem anyar sing digawe dening WhatsApp dhewe sing bakal ngidini kabeh pangguna Android nindakake transfer data iki kanthi cara sing padha utawa luwih gampang.

WhatsApp kerja keras ing aplikasi lan sawetara dina kepungkur kita ngomong babagan sistem anyar kanggo muter cathetan swara, dina iki lan nalika maca ing WaBetaInfo, versi beta 22.2.74 WhatsApp kanggo iOS nambah kemampuan kanggo ngimpor riwayat chatting pangguna saka smartphone Android menyang iPhone. Ing wektu iki kabeh pangguna Android sing mikir nggawe kabisat menyang iPhone seneng karo kabar kasebut, sanajan mung bocor amarga langkah kasebut wis dideteksi nalika transfer informasi saka Pixel menyang iPhone.

Mengko, ora ana wektu sing ditemtokake utawa tetep sing ujar manawa pangguna bisa ngimpor riwayat obrolan saka Android menyang iOS, nanging WhatsApp janji fitur iki lan misale jek sing ketemu tempo karo pamindhahan anyar iki ing versi beta.

Ing sisih liya, cara pangguna bisa nransfer kabeh data saka aplikasi WhatsApp ing Android menyang iPhone anyar katon gampang banget lan mung mbutuhake aplikasi lan nginstal WhatsApp ing piranti kasebut. Migrasi obrolan bakal gampang banget kaya sing dituduhake ing warta.  


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab kanggo data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   teban ngandika

    Sepira bodho WhatsApp, bisa kaya Telegram, kabeh sing ana ing méga lan ora perlu kanggo nindakake transfer data, sing wis ora ana ing mode, mula Telegram luwih dhuwur.