Wolfwalkers film animasi menang 5 Annie Awards

Seminggu sadurunge upacara Academy Awards ing Hollywood, film animasi Wolfwalker, nominasi film animasi paling apik, wis entuk 5 Annie Award, kontes sing menehi penghargaan proyek animasi paling apik.

Annie Awards nemokake Wolfwalkers minangka Film Feature Animated ing kategori: Film Feature Indie, Desain Karakter, Direksi Paling Apik, Desain Produksi Paling Apik, lan Kinerja Swara Paling Apik. Kanthi 5 penghargaan kasebut, layanan video streaming wis entuk 105 penghargaan lan 358 nominasi.

Ngelingi layanan iki Wis setaun setengah taun lagi operasi, bisa dianggep sukses. Saliyane 5 penghargaan iki lan nominasi Award Academy, Wolfwalkers uga wis nominasi Film Animasi Terbaik ing BAFTAs, Golden Globes, Critics 'Awards lan Producers Guild Awards.

Uga, uga wis dijenengi Film Animasi Paling Apik dening Asosiasi Pengkritik Film Los Angeles, Lingkaran Pengkritik Film New York, Asosiasi Pengkritik Film ing Chicago, Hollywood lan San Diego uga Asosiasi Pengkritik Film Toronto.

Konco film iki yaiku Tomm Moore, nominasi Oscar kaping telu lan Ross Stewart. Wis diproduksi dening studio animasi Cartoon Saloon lan Melusine Productions.

Film Wolfwalker yaiku disetel ing jaman gaib lan gaib, ing ngendi pamburu serigala enom Robin lelungan karo bapake menyang Irlandia kanggo njupuk serigala pungkasan. Nalika njelajah tanah sing dilarang, Robyn kekancan karo bocah wadon, Mebh, sawijining anggota suku sing dikabarake duwe kemampuan ndandani dadi serigala nalika wengi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.