Yen sampeyan duwe Apple Watch Series 2, sampeyan bakal ora bisa nonton WatchOS 8

Kita yakin manawa umume sampeyan wis jelas piranti sing ditinggalake saka versi anyar sistem operasi watchOS 8. Nanging uga ana akeh pangguna anyar sing teka ing jagad Apple amarga piranti iki utawa pengin tuku, mula artikel iki fokus kanggo dheweke.

Apple Watch Series 2 bisa digunakake tenan ing wektu iki lan sanajan dheweke duwe sistem operasi watchOS 6.2 lawas dheweke ora duwe masalah operasi. Nalika Apple mutusake ngeculake versi 8 OS, mula bakal ora ana update.

Apple Watch Series 2 wiwit September 2016

Kabeh model bakal kompatibel karo versi anyar lan mulane Apple nglereni versi iki langsung ing jam tangan sing ditampilake ing wulan September 2016, mesthine luwih saka wektu sing cukup kanggo pangguna ngowahi model kasebut utawa mung bakal ngrasakake mupangate tanpa njaluk luwih saka apa wis nawakake. Lan iku ora nampa versi anyar saka sistem operasi ora ateges piranti mandheg, iki soko sing durung dingerteni akeh pangguna.

Saliyane, yen sampeyan pengin mlebu ing Apple Watch lan tuku, mesthine nyaranake versi jam paling anyar sing kasedhiya utawa ing kasus apa wae yen sampeyan ora pengin mbuwang akeh versi Seri 6 , paling apik sampeyan entuk versi SE sing regane larang banget. Sampeyan uga bisa ngarep-arep tiba amarga Apple bisa uga ngeculake Seri 7 sing anyarSanajan saiki ora ana akeh desas-desus, model jam tangan anyar bakal siyap diluncurake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.