ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 16.2 នឹងកំណត់ការប្រើប្រាស់ AirDrop ជាមួយនឹងការមកដល់នៃ "មនុស្សគ្រប់គ្នាសម្រាប់ 10 នាទី"

AirDrop កែប្រែរចនាសម្ព័ន្ធរបស់វានៅក្នុង iOS 16.2

ស្ទើរតែកំណែចុងក្រោយនៃប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 16.2 និង iPadOS 16.2 ឥឡូវនេះអាចរកបានសម្រាប់អ្នកអភិវឌ្ឍន៍។ នេះមានន័យថាឆាប់ៗនេះយើងនឹងមានកំណែថ្មីទាំងនេះក្នុងចំណោមពួកយើងដែលនឹងអនុញ្ញាតឱ្យយើងប្រើប្រាស់មុខងាររបស់វាទាំងអស់ដូចជាកម្មវិធី Freeform ធាតុក្រាហ្វិកថ្មី ឬការបង្កើនប្រសិទ្ធភាពនៃសកម្មភាពផ្ទាល់ ជាពិសេសនៅលើ iPhone 14 Pro ។ Apple បានណែនាំ ព័ត៌មាន ផងដែរនៅក្នុងបេក្ខជនចេញផ្សាយ។ មួយក្នុងចំណោមពួកគេគឺ ការកំណត់នៃការប្រើប្រាស់បច្ចេកវិទ្យា AirDrop ជាមួយនឹងការលុបបំបាត់ជម្រើសដើម្បីឱ្យមានសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ "ទាំងអស់" ។ ជម្រើសនេះត្រូវបានជំនួសដោយ "Everyone for 10 minutes" ដូចដែល Apple បានណែនាំនៅក្នុង iOS 16.1.1 នៅក្នុងប្រទេសចិន ហើយបានសន្យាថានឹងធ្វើនៅដើមឆ្នាំ 2023។

Apple ស្វែងរកការការពារឯកជនភាពរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ដោយកំណត់ AirDrop នៅក្នុង iOS 16.2

AirDrop បានផ្លាស់ប្តូរជារៀងរហូត។ តាមពិតទៅ វាបានចាប់ផ្តើមផ្លាស់ប្តូរកាលពីប៉ុន្មានសប្តាហ៍មុនជាមួយនឹងការចេញផ្សាយ iOS 16.1.1 នៅក្នុងប្រទេសចិន។ Apple ត្រូវបានគេជូនដំណឹងថា ប្រជាជនចិនកំពុងប្រើប្រាស់ AirDrop ដើម្បីចែករំលែកខ្លឹមសារប្រឆាំងនឹងលោក Xi Jinping ប្រធានាធិបតីនៃសាធារណរដ្ឋចិន និងរដ្ឋាភិបាលចិន។ វាត្រូវបានគេជឿថាថាមវន្តទាំងនេះបាននាំឱ្យមានសំណើផ្ទាល់ខ្លួនរបស់រដ្ឋាភិបាលទៅ Apple ដើម្បីកែប្រែបច្ចេកវិទ្យាដើម្បីជៀសវាងប្រភេទនៃសកម្មភាពនេះប្រឆាំងនឹងរបបនេះ។

ការផ្លាស់ប្តូរទៅ AirDrop បានមកនៅក្នុង iOS 16.1.1 ហើយបានធ្វើឱ្យវាទៅជា iOS 2 beta 16.2 ផងដែរ។ ទីបំផុត ការរចនាឡើងវិញ AirDrop នឹងមកដល់នៅក្នុង iOS 16.2 និង iPadOS 16.2 ។ ទោះបីជាក្រុមហ៊ុន Apple បានប្រកាសថាការផ្លាស់ប្តូរនេះនឹងមកដល់ទូទាំងពិភពលោកនៅដើមឆ្នាំ 2023 ក៏ដោយ វាហាក់បីដូចជាពេលវេលាបានកន្លងផុតទៅហើយ ហើយយើងនឹងឃើញវាជាមួយនឹងការចាប់ផ្តើមនៃការអាប់ដេតទាំងនេះដែលនឹងធ្វើឡើងពេញមួយខែធ្នូ។

AirDrop
អត្ថបទទាក់ទង៖
Apple គ្រោងនឹងធ្វើការផ្លាស់ប្តូរ AirDrop ដើម្បីការពារសារឥតបានការ

ការកែប្រែនេះទុកតែជម្រើសបីដើម្បីជ្រើសរើសនៅក្នុងម៉ឺនុយ AirDrop៖

  • បានបិទការទទួលភ្ញៀវ៖ យើងមិនអាចផ្ញើ ឬទទួលរបស់របរបានទេ។
  • មានតែទំនាក់ទំនងប៉ុណ្ណោះ៖ យើងអាចទទួលបានតែធាតុពីទំនាក់ទំនងរបស់យើងប៉ុណ្ណោះ។
  • អ្នក​រាល់​គ្នា​រយៈ​ពេល 10 នាទី៖ អ្នក​រាល់​គ្នា​អាច​ផ្ញើ​របស់​យើង​បាន​រយៈ​ពេល 10 នាទី​

ប្រសិនបើយើងជ្រើសរើស "អ្នកទាំងអស់គ្នារយៈពេល 10 នាទី" នៅពេលដែល 10 នាទីទាំងនោះកន្លងផុតទៅ ជម្រើសនឹងប្តូរដោយស្វ័យប្រវត្តិទៅជា "ទំនាក់ទំនងតែប៉ុណ្ណោះ"។ ការកែប្រែនេះ ដូចដែលយើងបាននិយាយរួចមកហើយ iOS 16.2 និង iPadOS 16.2 ពេញមួយខែធ្នូ។

សូមចាំថាមុនពេលជម្រើសចុងក្រោយនេះបានបង្ហាញខ្លួន យើងមានជម្រើស "អ្នករាល់គ្នា" ស្ងួត។ ជម្រើសនេះត្រូវបានអនុញ្ញាត ត្រូវបានធ្វើឱ្យសកម្មឥតឈប់ឈរដើម្បីទទួលប្រភេទនៃធាតុណាមួយពីអ្នកប្រើប្រាស់ណាមួយ។ នេះនៅទីបញ្ចប់ នេះគឺជាការបំពានឯកជនភាព ដោយសារអ្នកប្រើប្រាស់អាចទទួលបានរូបថត ឬឯកសារដែលមិនចង់បាន ទោះបីជាគាត់អាចបដិសេធពួកវាតាមរយៈចំណុចប្រទាក់ក៏ដោយ ប៉ុន្តែវាមិនស្រួលទេ។


ខ្លឹមសារនៃអត្ថបទប្រកាន់ខ្ជាប់នូវគោលការណ៍របស់យើង ក្រមសីលធម៌វិចារណកថា។ ដើម្បីរាយការណ៍ការចុចកំហុស នៅទីនេះ.

ធ្វើជាយោបល់ដំបូង

ទុកឱ្យយោបល់របស់អ្នក

អាសយដ្ឋានអ៊ីមែលរបស់អ្នកនឹងមិនត្រូវបានបោះពុម្ភ។ អ្នកគួរតែអនុវត្តតាម *

*

*

  1. ទទួលខុសត្រូវចំពោះទិន្នន័យ៖ AB Internet Networks 2008 SL
  2. គោលបំណងនៃទិន្នន័យ៖ គ្រប់គ្រង SPAM ការគ្រប់គ្រងមតិយោបល់។
  3. ភាពស្របច្បាប់៖ ការយល់ព្រមរបស់អ្នក
  4. ការប្រាស្រ័យទាក់ទងទិន្នន័យ៖ ទិន្នន័យនឹងមិនត្រូវបានទាក់ទងទៅភាគីទីបីឡើយលើកលែងតែកាតព្វកិច្ចផ្នែកច្បាប់។
  5. ការផ្ទុកទិន្នន័យ៖ មូលដ្ឋានទិន្នន័យដែលរៀបចំដោយបណ្តាញ Occentus (EU)
  6. សិទ្ធិ៖ នៅពេលណាដែលអ្នកអាចដាក់កម្រិតទាញយកមកវិញនិងលុបព័ត៌មានរបស់អ្នក។