ທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ທ່ານຕ້ອງການຮູ້ກ່ຽວກັບຄວາມລຶກລັບ: ເຊື່ອຄອມພິວເຕີ້ນີ້ບໍ?

ໄວ້ໃຈໃນຄອມພີວເຕີ້ນີ້

La ຄວາມປອດໄພແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນແງ່ມຸມທີ່ ສຳ ຄັນທີ່ສຸດ ສຳ ລັບ Apple. ພຽງແຕ່ໂດຍການອ່ານຫົວຂໍ້ຂອງບົດຄວາມນີ້ທ່ານແນ່ນອນວ່າທ່ານຄົງຈະຈື່ ຈຳ ຈຳ ນວນ ຄຳ ຖາມທີ່ປາກົດໃນ ໜ້າ ຈໍຂອງ iPhone ຫລື iPad ຂອງທ່ານ: ເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີ້ນີ້ບໍ? ເມື່ອທ່ານຊື້ອຸປະກອນ ໃໝ່, ເມື່ອທ່ານໄດ້ອັບເດດຫລືຟື້ນຟູ iDevice ຂອງທ່ານ ... ຄຳ ຖາມນີ້ເຮັດໃຫ້ຫນ້າຈໍຂອງຜູ້ໃຊ້ທຸກຄົນນັບຕັ້ງແຕ່ Apple ໃຫ້ຄວາມ ສຳ ຄັນໃນການປະສານງານກັບອຸປະກອນຕ່າງໆກັບ iTunes.

ແຕ່ພວກເຮົາອາດຈະບໍ່ຮູ້ຜົນສະທ້ອນແລະສິດທີ່ພວກເຮົາມອບໃຫ້ກັບຄອມພິວເຕີ້ເມື່ອພວກເຮົາກົດປຸ່ມ«ໄວ້ວາງໃຈ«. ໃນບົດຂຽນນີ້ພວກເຮົາຈະພະຍາຍາມ ກຳ ຈັດບັນດາ ຄຳ ຖາມທີ່ບໍ່ຮູ້ກ່ຽວກັບຄວາມລຶກລັບທີ່ Apple ເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຕອບທຸກໆຄັ້ງທີ່ພວກເຮົາເຊື່ອມຕໍ່ອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາກັບຄອມພິວເຕີ້ ໃໝ່: ເຊື່ອໃຈຄອມພິວເຕີ້ນີ້?

ໄວ້ວາງໃຈຄອມພິວເຕີ້ນີ້?

ບໍລິສັດຂອງ Steve Jobs, ໃນຂະນະທີ່ຍັງມີຊີວິດຢູ່, ໄດ້ ນຳ ສະ ເໜີ ຄຸນລັກສະນະນີ້ເປັນ ລະບົບຕ່ອງໂສ້ຄວາມໄວ້ວາງໃຈ / ຄວາມປອດໄພ ກັບຄອມພິວເຕີທີ່ມີການຕິດຕໍ່ກັບອຸປະກອນໃນຊີວິດປະ ຈຳ ວັນ. ເວົ້າອີກຢ່າງ ໜຶ່ງ, ພາລະກິດຂອງການແຈ້ງເຕືອນນີ້ແມ່ນເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຄອມພິວເຕີ້ແລະອຸປະກອນພາຍນອກເຂົ້າເຖິງຂໍ້ມູນຂອງພວກເຮົາ.

ພວກເຮົາທຸກຄົນຮູ້ວິທີການແຈ້ງເຕືອນເຮັດວຽກ. ເມື່ອພວກເຮົາເຊື່ອມຕໍ່ iPhone ຫລື iPad ຂອງພວກເຮົາກັບຄອມພິວເຕີ້ຜ່ານທາງ USB ຄັ້ງ ທຳ ອິດ, ການແຈ້ງເຕືອນຄືກັບທີ່ທ່ານມີຢູ່ຂ້າງເທິງຂອງສາຍເຫຼົ່ານີ້ຈະປາກົດເຊິ່ງທ່ານສາມາດອ່ານໄດ້ຢ່າງຈະແຈ້ງ:

ເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີ້ນີ້ບໍ? ທ່ານຈະສາມາດເຂົ້າເຖິງການຕັ້ງຄ່າແລະຂໍ້ມູນຈາກຄອມພິວເຕີ້ນີ້ເມື່ອທ່ານເຊື່ອມຕໍ່

ເພື່ອເຂົ້າໃຈວ່າເຄື່ອງມືນີ້ເຮັດວຽກໄດ້ແນວໃດ, ພວກເຮົາຈະເພິ່ງພາຕົວເອງ. ເມື່ອພວກເຮົາກົດຕໍ່ໄປ "ໄວ້ວາງໃຈ" ພວກເຮົາໃຫ້ ຄີພິເສດ ກັບຄອມພິວເຕີຂອງພວກເຮົາ, ເຊິ່ງຈະມີແບບຟອມທີ່ແນ່ນອນທີ່ຈະເປີດ puerta ຂອງອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາ. ຖ້າພວກເຮົາເຊື່ອມຕໍ່ iPhone ຫລື iPad key-lock ກົງກັນ, ຂໍ້ມູນຈາກອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາຈະເຂົ້າສູ່ຄອມພີວເຕີ້. ຖ້າບໍ່ດັ່ງນັ້ນ, ອຸປະກອນຈະປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຂໍ້ມູນໃດໆຈາກການຜ່ານໄປທີ່ຄອມພິວເຕີທີ່ເຊື່ອມຕໍ່.

ຖ້າພວກເຮົາຕັດສິນໃຈບໍ່ອະນຸຍາດຄອມພິວເຕີ້, ທຸກໆຄັ້ງທີ່ພວກເຮົາເຊື່ອມຕໍ່ iDevice ຂອງພວກເຮົາ, ການແຈ້ງເຕືອນຈະຖືກສະແດງ. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຄວນສັງເກດວ່າຖ້າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາກັບຄອມພິວເຕີ້ທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດເປັນເວລາຫຼາຍກວ່າ 6 ເດືອນ, ກ ໝົດ ອາຍຸຂອງຂໍ້ມູນປະ ຈຳ ຕົວ. ສິ່ງນີ້ຈະ ໝາຍ ເຖິງລັກສະນະຂອງການແຈ້ງເຕືອນເພື່ອຢືນຢັນຄວາມ ໝັ້ນ ໃຈໃນຄອມພີວເຕີ້.

ຂໍ້ມູນຫຍັງທີ່ຄອມພິວເຕີທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດເຂົ້າເຖິງ?

ມັນເປັນສິ່ງທີ່ດີຫຼາຍທີ່ພວກເຮົາໄວ້ໃຈຄອມພິວເຕີຫຼາຍໆ ໜ່ວຍ, ຕາບໃດທີ່ມັນໃຊ້ ສຳ ລັບການ ນຳ ໃຊ້ປະ ຈຳ ວັນຂອງພວກເຮົາແລະບໍ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງຄົນອື່ນທີ່ຢູ່ນອກຊີວິດສ່ວນຕົວຂອງພວກເຮົາ. ຍ້ອນຫຍັງ? ງ່າຍຫຼາຍ. ການໄວ້ວາງໃຈກັບຄອມພິວເຕີ້ທີ່ແນ່ນອນ ໝາຍ ຄວາມວ່າມັນອາດຈະມີ ເຂົ້າເຖິງຂໍ້ມູນຕໍ່ໄປນີ້:

  • ຊິ້ງຂໍ້ມູນກັບອຸປະກອນ iOS: ນັ້ນແມ່ນ, ເກັບຂໍ້ມູນໄວ້ໃນຄອມພີວເຕີ້
  • ສ້າງ ສຳ ຮອງ: ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານສາມາດໃສ່ລະຫັດລັບ ສຳ ເນົາເຫລົ່ານີ້, ມັນກໍ່ຍັງເປັນອັນຕະລາຍທີ່ຈະມີ ສຳ ເນົາ ສຳ ຮອງຂອງອຸປະກອນຂອງພວກເຮົາໃນຄອມພິວເຕີ້ທີ່ຄົນອື່ນສາມາດເຂົ້າເຖິງ
  • ການເຂົ້າເຖິງວິດີໂອ, ຮູບພາບ, ລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່ແລະເນື້ອຫາອື່ນໆໃນອຸປະກອນ

ໄວ້ໃຈໃນຄອມພີວເຕີ້ນີ້, ທ່ານສົງໄສ

ເລືອກວ່າທ່ານເຊື່ອໃຈຄອມພິວເຕີ້ຫຼືບໍ່

ເພື່ອໃຫ້ຄວາມກະຈ່າງແຈ້ງກ່ຽວກັບ ຄຳ ຖາມທີ່ມີຄວາມ ໝາຍ ແນວໃດ: ເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີ້ນີ້ບໍ? ນີ້ແມ່ນຂັ້ນຕອນດັ່ງນັ້ນການແຈ້ງເຕືອນຈະປາກົດຢູ່ໃນອຸປະກອນຕາບໃດທີ່ພວກເຮົາຍັງບໍ່ໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ມັນກ່ອນຫຼືພວກເຮົາໄວ້ວາງໃຈມັນແລ້ວ:

  1. ເຊື່ອມຕໍ່ການ ສຳ ພັດ iPhone, iPad ຫລື iPod ຂອງທ່ານກັບຄອມພິວເຕີຫຼືອຸປະກອນອື່ນໆຂອງທ່ານ.
  2. ໃສ່ລະຫັດຂອງທ່ານ (ຖ້າທ່ານມີມັນ) ເພື່ອປົດລັອກອຸປະກອນ iOS.
  3. ຖ້າທ່ານບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີຫຼືອຸປະກອນທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ອື່ນໆ, ກົດ ຢ່າເຊື່ອ ໃນອຸປະກອນ iOS. ຖ້າທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີຫຼືອຸປະກອນອື່ນໆຂອງທ່ານ, ກົດ ໄວ້ວາງໃຈ.
  4. ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ຖ້າທ່ານໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ກັບຄອມພິວເຕີ້, ກົດ ສືບຕໍ່ໃນ iTunes. ຖ້າທ່ານໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ກັບອຸປະກອນອື່ນ, ຕອບ ຄຳ ຖາມອື່ນໆ.

ວິທີການດັດແປງຄອມພິວເຕີ້ທີ່ທ່ານໄວ້ໃຈໄດ້

ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຢຸດຄອມພິວເຕີທີ່ທ່ານໄວ້ວາງໃຈໃນເມື່ອກ່ອນ, ທ່ານສາມາດເຮັດໄດ້. ເຫດຜົນອາດຈະແມ່ນລັກສະນະຂອງໄວຣັດໃນຄອມພີວເຕີ້ຫຼືຍ້ອນວ່າທ່ານຈະຂາຍມັນ, ໃນບັນດາເຫດຜົນອື່ນໆ.

iOS (ຈາກຮຸ່ນ 8.0 ເປັນຕົ້ນໄປ) ຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດມັນໄດ້ໃນຂັ້ນຕອນງ່າຍໆ:

ລະ​ວັງ: ເມື່ອທ່ານເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປນີ້, ທຸກໆການເຂົ້າເຖິງຄອມພິວເຕີ້ທີ່ທ່ານໄວ້ໃຈຈະຖືກ ນຳ ກັບມາໃຊ້. ນັ້ນແມ່ນ, ເມື່ອທ່ານເຊື່ອມຕໍ່ກັບຄອມພິວເຕີ້ທີ່ທ່ານໄວ້ໃຈ, ທ່ານຈະຕ້ອງຕອບ ຄຳ ຖາມອີກຄັ້ງ ເຊື່ອຖືຄອມພິວເຕີ້ນີ້ບໍ? ນອກຈາກນັ້ນ, ການອະນຸຍາດສະຖານທີ່ຂອງແອັບພລິເຄຊັນທີ່ແຕກຕ່າງກັນທີ່ທ່ານຕິດຕັ້ງຈະຖືກ ນຳ ກັບມາໃຊ້.

  1. ເຂົ້າເຖິງການຕັ້ງຄ່າອຸປະກອນຂອງທ່ານ
  2. ໃສ່ເຂົ້າ ໂດຍ​ທົ່ວ​ໄປ
  3. ຊອກຫາສ່ວນ ປັບ ໃໝ່
  4. ເລືອກ ຕັ້ງສະຖານທີ່ແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຄືນ ໃໝ່

ການແກ້ໄຂບັນຫາ: ໄວ້ວາງໃຈຄອມພີວເຕີ້ນີ້

ການແຈ້ງເຕືອນບໍ່ໄດ້ຖືກສະແດງ, ຂ້ອຍຄວນເຮັດຫຍັງ?

ຮັບຮອງທ່ານ, ນັ້ນແມ່ນສິ່ງ ທຳ ອິດ. ມັນເປັນເລື່ອງປົກກະຕິທີ່ ບາງຄັ້ງການແຈ້ງເຕືອນບໍ່ປາກົດ ໄວ້ໃຈຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ. ອີງຕາມການສະຫນັບສະຫນູນ Apple ເຫຼົ່ານີ້ອາດຈະເປັນເຫດຜົນ, ເບິ່ງ:

  • iTunes ລຸ້ນເກົ່າ
  • ເຊື່ອມຕໍ່ອຸປະກອນຄືນ ໃໝ່
  • ລອງໃຊ້ສາຍ USB / Lightining ອີກສາຍ
  • Restart ຄອມພິວເຕີແລະ iPhone / iPad ຂອງທ່ານ

ຖ້າມັນຍັງບໍ່ເຮັດວຽກຫລັງຈາກໄດ້ທົບທວນເບິ່ງແງ່ມຸມເຫຼົ່ານີ້, ຄຸນສົມບັດຂອງລະບົບ iOS ກໍ່ເຂົ້າມາຫຼີ້ນ:

  • ຕັ້ງຄ່າການຕັ້ງຄ່າຄວາມປອດໄພຄືນ ໃໝ່: ໄປທີ່ Settings> General> Reset> Reset location ແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ
  • ແກ້ໄຂການຕັ້ງຄ່າເຄືອຂ່າຍຂອງອຸປະກອນ: ຖ້າຂໍ້ມູນຂ້າງເທິງບໍ່ເຮັດວຽກ, ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> Genera> Reset> Reset network settings

ແລະສຸດທ້າຍ, ຖ້າບໍ່ມີຫຍັງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ອະທິບາຍມາກ່ອນໄດ້ເຮັດວຽກ: ຕິດຕໍ່ Apple.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.