ວິທີການປິດອຸປະກອນອັດຕະໂນມັດໃນການປ່ຽນ AirPods

airpods ສົ່ງເສີມ

ມື້ອື່ນທີ່ #podcastapple ທີ່ພວກເຮົາບັນທຶກປະ ຈຳ ອາທິດ ຊ່ອງ Youtube ແຕ່ຂະ ໜາດ ນ້ອຍຂອງພວກເຮົາ, ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າກ່ຽວກັບຄຸນລັກສະນະທີ່ເຢັນ ປ່ຽນການເຊື່ອມຕໍ່ລະຫວ່າງອຸປະກອນໂດຍອັດຕະໂນມັດຈາກ AirPods ແລະບັນຫາທີ່ມັນສາມາດ ນຳ ມາສູ່ຜູ້ໃຊ້.

ດີ, ມື້ນີ້ພວກເຮົາຈະເບິ່ງວິທີທີ່ພວກເຮົາສາມາດປິດການໃຊ້ງານລະຫວ່າງອຸປະກອນອັດຕະໂນມັດ. ແລະມັນແມ່ນວ່າປົກກະຕິແລ້ວມັນບໍ່ມີບັນຫາຫຍັງກັບ ໜ້າ ທີ່ນີ້ແຕ່ຢູ່ໃນ ມັນອາດຈະແມ່ນວ່າໃນບາງໂອກາດທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ ໜ້າ ທີ່ນີ້ເຮັດວຽກ ດ້ວຍເຫດຜົນບາງຢ່າງດັ່ງນັ້ນຂໍໃຫ້ເບິ່ງຂັ້ນຕອນງ່າຍໆທີ່ຈະເຮັດ.

ປິດການທໍາງານນີ້ໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍແລະງ່າຍດາຍ

ນັບຕັ້ງແຕ່ iOS 14, iPadOS14 ແລະ macOS Big Sur ໜ້າ ທີ່ນີ້ຖືກເປີດໃຊ້ງານແລະພວກເຮົາກໍ່ສາມາດເຮັດໃຫ້ມັນເສີຍຫາຍໄດ້ງ່າຍ. ສິ່ງ ທຳ ອິດທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດແມ່ນເຊື່ອມຕໍ່ AirPods ຂອງພວກເຮົາໂດຍກົງກັບ iPhone, iPad ຫລື Mac ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດ ເຂົ້າເຖິງການຕັ້ງຄ່າ Bluetooth. ເມື່ອພາຍໃນພວກເຮົາຕ້ອງກົດທີ່« i » ທີ່ພວກເຮົາຊອກຫາຕໍ່ໄປກັບຊື່ຂອງຫູຟັງ (ເຊິ່ງແນ່ນອນຈະເປັນຂອງພວກເຮົາ) ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາພຽງແຕ່ຕ້ອງເລືອກ: «ໃນການເຊື່ອມຕໍ່ສຸດທ້າຍກັບ iPhone / iPad ນີ້». ສຳ ລັບການເຊື່ອມຕໍ່ກັບ Macs, ການເຂົ້າເຖິງແມ່ນຖືກປະຕິບັດພາຍໃນ System Preferences> Bluetooth ແລະພວກເຮົາຕ້ອງເລືອກ "ໃນການເຊື່ອມຕໍ່ສຸດທ້າຍກັບ Mac ນີ້."

ດ້ວຍສິ່ງນີ້, ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາເຮັດແມ່ນວ່າ "ກະໂດດ" ລະຫວ່າງອຸປະກອນຖືກຍົກເລີກດັ່ງນັ້ນດ້ວຍວິທີງ່າຍໆນີ້ພວກເຮົາຈະຫລີກລ້ຽງບໍ່ໃຫ້ສາຍຫູຟັງເຊື່ອມຕໍ່ໃນການໂທຫາ iPhone ໃນຂະນະທີ່ພວກເຮົາຢູ່ກັບ Mac ເບິ່ງຊຸດຫລືໃນທາງກັບກັນ. ເພື່ອເຮັດ ໜ້າ ທີ່ການປ່ຽນແປງຂອງອຸປະກອນຄືນ ໃໝ່ ໂດຍອັດຕະໂນມັດພວກເຮົາຕ້ອງປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນດຽວກັນແຕ່ເລືອກຕົວເລືອກ“ ອັດຕະໂນມັດ”.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.