Kaip išvengti automatinio „iPhone“ ar „iPad“ sinchronizavimo su „iTunes“

Venkite automatinio „iPhone“ ar „iPad“ sinchronizavimo „iTunes“

Ar jums nepatinka, kad kiekvieną kartą, kai prijungiate „iPhone“ ar „iPad“, jis sinchronizuojamas su „iTunes“? Tai turi lengvą sprendimą.

Norėdami išjungti šią funkciją, kuri yra įjungta pagal numatytuosius nustatymus, turime įvesti „iTunes“, patekti į „Preferences“ meniu, įvesti skirtuką „Devices“ ir pasirinkti parinktį „Neleiskite automatiškai sinchronizuoti „iPod“, „iPhone“ ar „iPad“"

Atlikdami šiuos paprastus veiksmus, neleisite „iOS“ įrenginiui automatiškai sinchronizuoti, kas ypač erzina, jei dieną naudojame bevielį sinchronizavimą, nes užimame visą vietinio tinklo pralaidumą.


Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

Komentaras, palikite savo

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

*

*

  1. Už duomenis atsakingas: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.

  1.   Mari Angeles sakė

    Sveiki! Aš jau patikrinau šią parinktį ir, laimei, nuotraukos ir riebalų duomenys apie erdvę nebuvo sinchronizuoti, bet kai atsisiunčiu programą į „iPad“, turiu tą programą „iPhone“! Kaip galiu įsitikinti, kad taip neatsitiks? Dėkoju