Viskas apie telegramos blokus

Telegramos spynos

Toli gražu ne dažniausiai naudojamos susirašinėjimo programėlės ar socialiniai tinklai, labiau orientuoti į vaizdo įrašus ir nuotraukas, „Telegram“ pozicionuoja save kaip vieną iš alternatyvių programų abiem būdams. Nuo tūkstančių žmonių grupių iki neriboto ir nemokamo asmeninio debesies naudojimo, tiesiog pokalbio su draugais metu, kurį galite naudoti iš bet kurio įrenginio ir neužimdami vietos, jie yra nedidelis pavyzdys iš daugelio „Telegram“ naudojimo būdai.

Tačiau kartu su naudojimu kyla atsakomybė. Neseniai jums pasakėme viskas apie „WhatsApp“ spynas Ir dabar atėjo laikas sužinoti viską apie „Telegram“ spynas.

Kaip ką nors užblokuoti?

Gali būti, kad kažkas, ko nenorėjote su jumis susisiekti, turi. Tai gali būti senas pažįstamas, kurio vengėte kituose tinkluose, arba nepažįstamasis, kuris jums parašė naudodamasis jūsų slapyvardžiu.

Beje, slapyvardžiai arba @Nick jie yra vieši visiems. Taip pat jūsų profilio nuotrauka ir vardas, kurį įdėjote (galite įdėti viską, ko norite). Taigi, jei norite likti nepastebėti, geriausia neturėti slapyvardžių ir įdėti profilio nuotrauką, kuri nerodoma arba, tiesiai sakant, jos nedėkite.

Bet imkitės ramybės jūsų telefono numeris bendrinamas tik šiomis situacijomis:
- Jei jūsų telefono numeris jau yra išsaugotas jų telefonų knygoje.
- Jei pats pasidalinsite savo numeriu (naudodami „Bendrinti mano numerį“)
- Jei jūsų darbotvarkėje yra išsaugotas jų numeris ir jūs siunčiate jiems pranešimą arba paskambinate (tartum jie būtų gavę iš jūsų SMS ar skambutį).

Jie jokiu būdu nematys jūsų numerio, pvz., jei esate aptikę visuotinę paiešką arba grupės pokalbyje.

Šiais atvejais, kai su mumis buvo susisiekta ir mes nenorime, Pirmas dalykas, kurį turime padaryti, yra spustelėti „šlamštas“. Tai pranešimas, kuris pasirodo naujo pokalbio, atidaryto su tuo asmeniu, viršuje. Šis veiksmas blokuoja vartotoją ir įspėja telegramą. Jei kiti vartotojai taip pat praneša, kad kontaktas yra šlamštas, jūsų paskyra bus laikinai arba neribotai apribota.

Jei norime užblokuoti vartotoją, kuris nesusisiekė su mumis arba jau susisiekė, bet mes nedavėme „šlamšto“, paprasčiausiai Turime eiti į Telegramos nustatymai> Sauga ir privatumas> „Užblokuoti vartotojai“. Čia mes galime pridėti naujų arba redaguoti tuos, kurie jau užblokuoti. Mes taip pat galime tai padaryti iš pokalbio arba iš minėto vartotojo informacijos, kurią pasiekiame spustelėdami jo profilio nuotrauką. Žemiau pamatysime raudonos raudonos spalvos parinktį „užblokuoti vartotoją“.

Mes taip pat galime pranešti apie kanalus ir grupes kaip apie šlamštą. Bet kuriuo metu, jei pateksime į grupę ar kanalą, spustelėjus pavadinimą, pasirodys meniu, kuriame galėsime „pranešti“. Tai padarius, mus pašalins iš grupės ar kanalo, prie kurio jie nebegalės mūsų pridėti. Jei apgailestaujate paspaudę „ataskaita“, jie turi išsiųsti jums kvietimo nuorodą ir priimti ją, kad galėtumėte įvesti iš naujo.

Ir žinoma, taip pat galite blokuoti robotus.

Kas atsitiks, kai ką nors užblokuosiu?

Kai užblokuojate kontaktą, jie nebegalės jums siųsti pranešimų (jokių slaptų pokalbių), jokių skambučių. Taip pat nebus galima jūsų pridėti prie grupių. Kas daugiau, jie negalės matyti jūsų profilio nuotraukos ar jūsų būsenos internete (ar visada pasirodysite „paskutinį kartą seniai seniai“?

Kaip sužinoti, ar buvau užblokuotas?

Jokiu būdu negalima tiksliai žinoti, bet visada yra ženklų. Kai esate užblokuotas, jums taip nutinka jūsų išsiųsti pranešimai visada bus pažymėti varnele. Jūs negalėsite pamatyti profilio nuotraukos (tai, jei matėte anksčiau, yra gana aiškus ženklas, kad buvote užblokuotas) ir Taip pat negalėsite sužinoti paskutinio jų prisijungimo laiko. Taip, iš esmės tai yra tas pats, kas nutinka, kai ką nors užblokuojate, bet žiūrint iš kitos pusės.

„Spambot“ telegrama

Kaip sužinoti, ar jūsų sąskaita buvo ribota ir ką daryti?

Gali būti, kad turite savo paskyros užraktą ir jums neleidžiama rašyti nepažįstamiems žmonėms, kurti ir kviesti žmonių į kanalus ir grupes.ir kt. Labai retai jūsų paskyrai taikomi apribojimai įprastai naudojant, tačiau jei viršysime, pavyzdžiui, grupių kūrimą ir žmonių įtraukimą į grupę be jų sutikimo, gali būti, kad mes apribojame „Telegram“ paskyrą.

Apribojimas gali būti laikinas, viena diena, savaitė arba gali būti neribotas (amžinai). Bet kuriuo atveju, turite susisiekti su robotu @spambot (viena iš nedaugelio patvirtintų paskyrų, kurią rasite „Telegram“). Jis jums pasakys viską apie jūsų bloką ir jūs galite skųstis, jei manote, kad tai nepateisinama ar buvo klaida.

Dėl bet kokių kitų problemų, abejonių ar klausimų, susijusių su „Telegram“, turite sąrašą dažnai užduodami klausimai ir, jei visa kita nepavyksta, prisimink tai turi nuostabų vartotojo palaikymą. Bet kurios „Telegram“ programos nustatymuose spustelėkite „Užduoti klausimą“ ir „Telegram“ palaikymo savanoriai jums atsakys.

Atsisiųsti | X telegrama 

Atsisiųsti | Telegrama

Programos nebėra „App Store“
„Telegram Messenger“ („AppStore Link“)
Telegram Messengernemokamai

Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

2 komentarai, palikite savo

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

*

*

  1. Už duomenis atsakingas: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.

  1.   Carlos sakė

    Jei paslėpsiu savo mobilaus telefono numerį telegramoje ir išsiųsiu pranešimą telegramoje esančiam asmeniui, ar tas asmuo gali mane užblokuoti, jei neturiu paslėpto numerio?

  2.   Isa sakė

    Kai esate užblokuotas telegramoje, galite atkurti išsiųstus pranešimus.