Побарајте наплата за набавки во апликација iOS 15

iOS 15 им овозможува на корисниците да бараат поврат на средства за набавки во апликации во апликации

Купувањата во апликации во рамките на апликациите се, сакале или не, нешто вообичаено и изгледа дека не исчезнуваат на ...