Откриваат метод за бришење сметка на iCloud без лозинка

icloud-1

За прв пат слушнавме за iCloud во 2011 година. Оттогаш секоја година Apple додава нови функции за да ја направи скоро суштинска опција за сите корисници на производи на Apple, без разлика дали се мобилни уреди или компјутери. Тоа беше Стив sобс кој, месеци пред неговата смрт, го претстави iCloud што ќе дојде рака под рака со iOS 5 и ни овозможи да ги имаме истите информации на сите уреди на Apple, како што се контактите, календарот, облачните документи, Mail.

Според зборовите на Стив sобс кога го претстави iCloud на Конференцијата за програмери во 2011 година:

Денес е вистински и многу фрустрирачки проблем да ги ажурирате сите ваши информации и содржини на сите ваши уреди. iCloud ги одржува вашите ажурирани важни информации и содржини на сите ваши уреди. Сето ова се случува автоматски и без кабли, и бидејќи е интегрирано во нашите апликации, дури и не мора да размислувате за тоа, едноставно работи.

Што е заклучување за активирање?

активирање-заклучување

Со доаѓањето на iOS 7, Apple ја прошири функционалноста на iCloud со додавање на опција што ни овозможи да го заклучиме вашиот iPhone во случај на загуба или кражба. Apple беше принуден да имплементирајте ја оваа функционалност за да ја подобрите безбедноста на корисникот, но и да се обидат да ја намалат кражбата на овој уред, кој беше зголемен во последните години поради се поскапата цена што ја имаа и што го направи еден од најпосакуваните уреди на црниот пазар.

Благодарение на заклучувањето за активирање вклучено во iOS 7, ако уредот е украден или го изгубиме, можеме да го блокираме пристапот до терминалот, покрај тоа што ќе откриеме во кое време е, идеално за кога сме го изгубиле или заборавиле. Од веб-страницата iCloud, можеме брзо да го лоцираме уредот, да прикажеме порака на екранот, така што ако е пронајдена од Добар Самарјанин, тие да можат да ни го вратат, да го блокираат, да направат да емитува звук или да ја избришат целата содржина од далечина . Откако уредот е заклучен, невозможно е да се искористи ако немаме лозинка за сметката iCloud на која е поврзан терминалот, на овој начин украдете iPhone, iPad или iPod touch тоа е бескорисна задача бидејќи го претвора терминалот во скапоцена тежина во хартија.

Да се ​​биде iOS 7, првата верзија во која беше достапна оваа функција, заклучувањето за активирање имаше грешка што дозволуваше деактивирање на функцијата find my iPhone, така што секој корисник што пронашол или набавил iPhone со iOS 7.1 може да го отклучи терминалот без да мора да ја внесе лозинката на сметката iCloud на која е поврзана. На момците од Купертино им требаше многу малку време да го решат овој важен безбедносен пропуст и моментално единствениот начин за отклучување на iPhone заклучен од iCloud не постои, барем во теорија, затоа што ако пребаруваме преку Интернет можеме да најдеме методи за кои се тврди дека направете го тоа, методи што ги објаснувам подолу.

Ја заборавив лозинката за iCloud, што можам да направам?

закрепне-лозинка-icloud

Заборавањето на лозинката на нашата сметка iCloud во која ги имаме сите поврзани терминали не е најлошото нешто што не може да се случи, бидејќи Apple ни нуди валидни алтернативи за да можеме повторно да ги вратиме. Ако не се сеќаваме на лозинката на нашата сметка, нешто што може да биде вообичаено благодарение на употребата на Touch ID што не спречува во повеќето случаи да ја внесуваме нашата лозинка, мора да прошетаме до веб-страницата https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid, страница што Apple ја става на располагање на сите свои корисници за промена на лозинката на нивната сметка iCloud.

Поврзана статија:
Како да генерирате специфична лозинка за iCloud

Проблемот доаѓа кога не се сеќаваме на одговорите на клучните прашања што ги поставивме кога се пријавивме со Apple. Имајте на ум дека Apple мора да гарантира 100% дека сме легитимен корисник од таа сметка, затоа е секогаш препорачливо да додаваме прашања што можеме да ги запомниме и не се на дофат на нашите познаници.

Во овие случаи ние сме принудени да прибегне кон еден од алтернативните методи дека можеме да најдеме преку Интернет ако не сакаме нашиот iPhone, iPad или iPod touch да стане убава тежина во хартија, бидејќи Apple не ни нуди никакво решение во врска со ова, бидејќи не е наш проблем да не можеме да ги запомниме одговорите на клучот прашања што ги утврдивме за време на отпуштањето.

Како да избегнете купување на уред заклучен од iCloud?

активирање-заклучување

Кога купуваме половен уред, мора да земеме предвид различни фактори кои можат да ни помогнат да идентификуваме дали уредот е украден или не. Прво на сите, мора да дознаете ако продажбата на уредот ги вклучува кутијата и полначот, бидејќи слушалките од хигиенски причини обично не се поврзани со трансакцијата. Секој терминал што се продава доколку неговата кутија и полнач (има многу такви реклами) мора да бидат целосно недоверливи кон нив.

Второ, ако терминалот се продава заедно со оригиналната кутија и полнач (важно), ние мора дознајте го бројот на IMEI или серискиот број на уредот и воведе го во Епл страница што ни овозможува да го провериме статусот на заклучувањето за активирање. Оваа страница ќе не извести дали терминалот е поврзан со сметка или, напротив, тој е веќе ослободен од овој блок и може да го користи секој друг со вашиот Apple ID.

Поврзана статија:
Така можете да потврдите дали iPhone е заклучен од iCloud

Како да ја исклучите заклучувањето на iCloud на iPhone, iPad и iPod touch

оневозможи-заклучи-icloud

Од пристигнувањето на iOS 7 секој пат кога ќе го внесеме нашиот Apple ID во терминал функцијата Find My iPhone е автоматски активирана, функција што ни овозможува да го блокираме уредот од далечина. Покрај тоа, терминалот останува поврзан со нашата лична карта, така што, ако го изгубиме или биде украден, само ние ќе можеме да го отклучиме и да продолжиме да го користиме. Оттука, никогаш не се препорачува да ја оневозможите оваа функција. За да го отклучите Пронајдете го мојот iPhone, мора да ги следиме следниве чекори:

 • Се креваме нагоре подесувања.
 • Во рамките на Поставките, одиме во icloud.
 • Во рамките на iCloud ја наоѓаме опцијата Пронајдете го мојот iPhone / iPad / iPod допир во зависност од терминалот што го користиме.
 • Во следниот прозорец го лизгаме прекинувачот за да го деактивираме. Во тоа време, ќе треба да ја внесеме нашата лозинка за да потврдиме дека сме легитимни корисници на терминалот.

Како да отклучите iPhone заклучен од iCloud со iOS 7

IOS-7

iOS 7 беше пристигнување на функцијата Најди го мојот iPhone и со тоа заклучување на активирањето, заклучување што ви овозможува да ја отклучите оваа функција без да мора да ја внесувате лозинката. Само оваа бубачка е достапна во iOS 7.1 и претходните верзии се размислува за iOS 7, бидејќи Apple брзо ја затвори оваа грешка, престанувајќи да биде компатибилна со која било друга верзија на iOS 7.1.x. На видеото подолу можете да видите како работи оваа мала бубачка.

Како што можете да видите на видеото, следејќи низа чекори Може да ја избришете сметката iCloud и затоа да ја деактивирате функцијата „Пронајди го мојот iPhone“ и сето тоа без потреба да внесувате лозинка.

Секако, за да не ве фаќа паника треба да знаете дека ако ставите код за заклучување во вашиот терминал, ќе биде невозможно да ја деактивирате оваа функција.

Како работи оваа грешка:

 • Одиме во конфигурацијата iCloud, што ќе ја најдеме во рамките на апликацијата Поставки.
 • Ние се обидуваме да ја избришеме сметката iCloud и кога таа ќе побара од нас лозинката, ќе го исклучиме нашиот iDevice.
 • Повторно го вклучуваме.
 • Ние го отклучуваме терминалот (важно е да нема лозинка).
 • Одиме во менито Поставки, а потоа ќе ги внесеме поставките за iCloud.
 • Clickе кликнеме на избришете ја сметката iCloud.
 • Ние ќе го потврдиме отстранувањето на поставките за iCloud.

Откако ќе бидат извршени овие чекори, ќе можете да го вратите уредот без никакво ограничување. Нешто доста опасно, но за кое се сеќаваме работи само кога вашиот уред нема лозинка за заклучување.

Како да отклучите iPhone заклучен од iCloud со iOS 8

IOS-8

Назад во iOS 8, експерт за безбедност откри сериозна безбедносна грешка во домашната апликација за пошта, што ви овозможува да ја исчистите лозинката за iCloud. Оваа грешка беше достапна во iOS 8.3 и беше компатибилна со сите уреди што ја користат таа верзија на iOS. Според овој експерт, апликацијата Mail има грешка што ни овозможува да вметнеме далечински преземен HTML код во е-пошта, додавајќи код во форма на ознака кој точно го клонира прозорецот за најавување на iCloud, истото што се појавува кога Apple бара да се идентификуваме како легитимни корисници на уредот.

Овој код може да се програмира така што работи кога ќе ја отворите е-поштата директно за да избегнете сомневање. Оваа грешка не предизвикува сомневања бидејќи iOS има навика, а понекогаш и без очигледна причина да ја бара нашата лозинка iCloud, така што корисниците не мора да мислат дека тоа не одговара на вистинско барање од системот. Единствениот начин да провериме дали станува збор за барање што се обидува да ни ја украде лозинката или е реално е да го притиснете копчето Дома. Доколку барањето е реално, iOS нема да дозволи да го напуштиме екранот што ја бара лозинката.

На ова видео можете да видите како работи оваа грешка што ви овозможува да ги украдете лозинките на уредите на кои работи iOS 8.3.

Како да отклучите iPhone заклучен од iCloud со iOS 9 / iOS 10 / iOS 11

иос-10-иос-9-намален рејтинг

Единствениот начин да го отклучите уредот е да ја знаете лозинката на сметката со која е поврзан терминалот. Постојат алтернативни методи кои ни овозможуваат да го отклучиме терминалот користејќи апликации. Поточно, зборуваме за апликацијата DoulCi, бесплатна апликација достапна и за Mac и за Windows. На Овој софтвер работи со создавање на атарот сервер сличен на тој на Епл Со што целосно го измами уредот и ќе ни обезбеди лозинка што ќе треба да ја внесеме во најавувањето на iCloud, што ќе предизвика бришење на целата содржина и ќе мора да додадеме нов проект.

Поврзана статија:
Сè што треба да знаете за заклучувањето на iCloud за iPhone

Може ли заклучувањето на iCloud да се отстрани со jailbreak?

JOSbreak на IOS 8.4.1

Иако многумина се корисници кои користат jailbreak за да инсталираат пиратски апликации на нивните терминали, нешто што од Actualidad iPhone не го поддржуваме, jailbreak не само што служи за тоа, туку и главната алатка на многу корисници е да го прилагодуваат својот уред со додавање функции што Apple не ги вклучува. Преку џеилбрејк нема алатка што ни овозможува да ја отстраниме заклучувањето на iCloud ниту деблокирајте го терминалот ако е поврзан со одреден оператор.


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

95 коментари, оставете ги вашите

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

 1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
 2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
 3. Легитимација: Ваша согласност
 4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
 5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
 6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.

 1.   Престани dijo

  Тоа е само за iPhone 4 со iOS 7.1

  1.    максимто dijo

   бердад мио работи само со iphone ios 7.1.2

   1.    Помлад перез dijo

    Дали човекот помага за деблокирање на сметката во облакот?

  2.    Оскар dijo

   дали го стори тоа според видеото?

  3.    Помлад перез dijo

   Престанете, како сте заинтересирани?

 2.   Розалио dijo

  Јас сум блокиран од iCloud

 3.   направи dijo

  не ми успеа

 4.   маргарет dijo

  Здраво, еве ви оставам програма што ако работи навистина тестирана со iphone 5 16gb, оставам мега линк за да ја преземете, распакувам и voila и ќе се појават сите модели
  https://mega.co.nz/#!Ig40ECpS!DxyS0mR-aXGNaN1YCp4tgs_SOW1oZOCLSNv8ExZ9MX4
  Ако добиете грешка, обидете се да го оневозможите антивирусот, тој ми делуваше прв пат, благодарам

  1.    jesus1207 dijo

   Оневозможување на антивирус ?? тоа ми звучи како ова е вирус xD

  2.    Hector dijo

   Здраво, дали мислите дека врската веќе не е достапна, дали мислите дека можете да ја испратите компресирана до мојата е-пошта?

 5.   Хозе „Азабел Мевосек“ Сребрена dijo

  puff ниту го оневозможува антивирусот, ниту тој работи ниту му дава администраторски дозволи

  1.    Хуан Колила dijo

   Дали навистина извршивте датотека како што е таква и дали ја деактивиравте вашата единствена заштита заради нешто што ви го понудил некој странец, кој не знае ниту да пишува добро? Светот е лош, зарем не знаете дека може да биде задна врата (програма за целосен пристап до вашиот компјутер без да забележите) и може да ги украде сите ваши чувствителни податоци, па дури и да ја види вашата веб камера? И, ако речете погоре дека ништо не започнува затоа што со повеќе причини да бидете сомнителни, овој вид малициозен софтвер работи во позадина на „невидлив“ начин за корисникот, кој и да го извршил, препорачувам да го исчистите вашиот компјутер, користете антивирусен скенер на Комодо, Хитман или Д-р Веб.

 6.   Азабел Мевосек dijo

  Треба да жалам за Маргарет да испрати или да даде линк до датотека што не работи, барем има повеќе бесрамни луѓе кои ја ставаат датотеката и тоа е да станете член на малку работи и да добиете плата ... x тие бараат нешто, но денот ви е изгубен од времето .. вие сте тажни

 7.   Ricardo dijo

  Пробувајќи го методот што се појавува на youtube со iOS 7.1.1. Се обидов неколку дена. Сметката не беше избришана, но еден ден мојот r sim 9 pro ми даде грешка и го рестартирав iphone. Кога го вклучив телефонот, веќе ја немав старата сметка, па ја запишав мојата сметка на icloud и се најавував. И звук!, Веќе ја немав другата сметка на icloud, па можев да ја вратам без борби went Отидов да го побарам мојот icloud и можев да го видам мојот телефон.

 8.   ivan dijo

  Прелистувајќи ја најдов оваа програма и ми делуваше на iphone 5c ... и еве ќе видам дали работи и за тебе

  http // adf.ly / rilrE

 9.   Вероника dijo

  Имам iPhone 5s од t mobile го купив но има икллауд сметка не ја внесов лозинката, верзијата е 7.1.2 Сакам да знам дали има начин да ја отстранам таа сметка и пробав да ме бакне гледајќи видеа кои даваат резултати, но не успеаја да ја избришат сметката, сега повикот не може да остварува повици, јавете се на мене ... нема услуга што не зема никаква сим-автомобил, јас знам што да направам повеќе

  1.    jesus1207 dijo

   ние сме во истиот јас со iphone 4 = (

 10.   ракчиња dijo

  Имам 5c и не можам да најдам каде да отклучам icloud, дали знаете каква програма да преземам?

 11.   Маикол dijo

  програма ми треба, ја заборавив е-поштата

 12.   Израел4078 dijo

  нема начин за моментите да го отклучат icloud така !! Запомнете ја лозинката jejejejjejejej или можете да ја најдете во апел за промена на лозинката ако е така !! но ако си го украл, тие го благословиле. Врати го.

 13.   Ангел Хоакин Аранда Тереро dijo

  Имам блокиран Ipad 5 бидејќи сметката на Icloud е на туѓо име, ако некој може да ми помогне да ме контактира на мојата адреса за е-пошта angelaranda@correodecuba.cu. биди дарежлив со личноста која ми помага.

  1.    Кристијан dijo

   Мора да ги вратите iPhone, конфигурација, општо и да ги ресетирате. Исчистете ги поставките и содржината.
   Подоцна се рестартира и можете да влезете со друга сметка.
   Или одите на Icloud.com и побарате да ја вратите лозинката. Еве.

   https://appleid.apple.com/#!&page=signin
   Ако никој од нив не работи, можете да го однесете кај дистрибутерот на Ipod во вашата земја, каде што ќе ви ја повратат сметката, со можност за поткрепа на информацијата.
   Не заборавајте да направите резервна копија пред да ја вратите.
   ,

 14.   Мачадо140795 dijo

  во тоа видео јасно се забележува дека е со истовремено притискање на „пронајди го мојот телефон“ и „отстрани сметка“ кои во чекорите за отклучување на iphone не се во ред

 15.   Келвин Сото dijo

  Имам безбеден начин да го отстранам вашиот icloud од вашиот iPhone уред ... (од 4 до 6 +)% 100 ефективни ... процесот трае 4 до 5 дена за да го отстраните. Тој го стори тоа преку Imei на вашиот уред. За повеќе информации, испратете ми е-пошта до fbwirelesstech2@gmail.com

 16.   Моис Ерера Родулфо dijo

  Здраво. Можам да ви помогнам да го отстраните icloud за 30 минути. секако дека има свои добрите и лошите страни. пиши ми http://www.facebook.com/thedevilinpersondie

  1.    Карлос Гомез dijo

   работи на ios 9.3.4

   1.    Јакуса Волк dijo

    Денес отклучете iPhone 6S

    Кој сака да отклучи?

    yakusawolf@gmail.com

  2.    Brenda dijo

   Здраво!! Помогнете му на мојот Apple Watch не се поврзува бидејќи сметката што ја имав претходно со iPhone 6 ја заборавив и го продадов Cel, но во овој iPhone не можам да го поврзам затоа што ми го бара претходниот iCloud на мојот друг Cel, но не го паметам , овој мој Cel е нов и направив нов iCloud, што да правам?

 17.   алекс алфредо dijo

  не ми успеа

 18.   Елисеј dijo

  Здраво добро, имам iPhone 4S со сметка на icloud кој може да ми помогне да го избришам за да го користам како iPod, ви благодарам, ако некој може да ми помогне, ова е imei 013047000926184, ви благодарам многу

 19.   Merruk Technolog dijo

  Тука тие го отстрануваат од imei
  http://www.ihoost.com

 20.   МАНУ dijo

  merruk technolog, врската ти е чисто ѓубре.

 21.   Хернандез dijo

  Почитувано добро попладне, го блокирав мразот на iPhone 4s, кој знае како да го отстрани за да го измени?

 22.   Марио dijo

  Купив втора рака
  iphone 5s, но ме прашува icloud од личноста затоа што таа го активирала погледот за мојот iPhone има решение

 23.   Xavier dijo

  Здраво !!!
  Имам заклучен iPhone 6, дали некој знае за софтвер за отклучување на ICloud или Imei?

 24.   Патријарх dijo

  Имам iCloud заклучен iPad 2. Некој знае како да го отстрани.

  1.    Луис Падилја dijo

   Потребни ви се податоци за iCloud (корисничко име и лозинка)

   1.    Патријарх dijo

    Луис, знам, проблемот е во тоа што е од втора рака… и јас немам податоци.

    1.    Луис Падилја dijo

     Тогаш мора да контактирате со сопственикот, не знам друга опција.

 25.   JUAN dijo

  Имам ¡подлога 2 и не се сеќавам на лозинката за ¡облак, како можам да отклучам plsss. Благослови

 26.   Гилермо dijo

  Имам ipad 3 и не можам да ја запомнам лозинката, како можам да ја отворам или избришам?

 27.   Angie dijo

  Очигледно сите го имаме истиот проблем со ICloud, немало некој што може да ја избрише сметката без лозинка, па кој знае како да ја направи сподели ја и со оние што ни требаат. ВИ БЛАГОДАРАМ!

  1.    Франциско Солиз dijo

   Каталина Имам iPhone 6
   од што се состои вашата услуга ???

 28.   јонас dijo

  Секој разбира дека со iPhone не играте и подобро да се расположувате да не стекнувате предмети од сомнително потекло хахахахахахахаха

 29.   Франциско М. dijo

  Не е дека имаат сомнително потекло, туку дека ова е блог за барање помош

 30.   лејанис dijo

  хахаха, каква штета мислев дека само јас имам заклучен iPhone 5s, но гледам дека не сум сам те молам ако некој знае решение да сподели.

 31.   Грациела dijo

  Имам iPhone 5s што ми го продадоа и има сметка на icloud, и сакам да знам како да го отстранам и човекот откако го видовме, но не слушнавме ништо за него.

 32.   Хозе dijo

  Како за мене, ја заборавив лозинката на aiclon и како можам да ја избришам за да ставам друга

 33.   Sonia dijo

  Купив половен iphone 5 ios 7.1.1 и имав сметка на icloud. Пребарувајќи на Youtube, најдов видео и можев да ја отстранам претходната сметка и да ставам своја. Сè уште не сум сигурен дали со ажурирањето ќе се побара сметката на претходниот сопственик

  1.    Себастијан Родригез Богота dijo

   Еј, кое е видеото? : в

 34.   Хавиер мх dijo

  Здраво, купив 3 iPad mini од 3-та генерација во обид зошто ми требаше еден за дисплејот, но таму ми оставија еден во 1500 и три x 2500. Мене ми служеше прилично добро за целосно расклопување и продавање на секое парче од нив, батерии, допир, дисплеј, копчиња, рогови, куќиште, преку Интернет, па дури и купив нов од трите, понуди ги парчињата, потроши само на шрафцигери и упатства за тоа како да ги расклопите и воилите, поздрави,

 35.   Хорхе Рејес dijo

  хахахахахахаха, какво глупаво видео, погледни добро во видеото што во моментот кога ќе го оставиш iphone-от на PC-тастатурата, снимањето се менува, па видеото се сече

 36.   октавиооо dijo

  Имам iPhone 5s веќе обновен и морам да го отстранам icloud. Ајфонот ми беше продаден и не можам да комуницирам со детето за да може да ми даде лична карта за јаболко. Дали некој има програма за отстранување на icloud? те молам

  1.    anан Пиро dijo

   Секој што има ајфон со сметка, контактирајте ме на некои ајфони можете да ги набавите како другите, јас не работам во био био и да купам ајфон и ако ајфон има мени и е-поштата е отворена, можам да добијам сметката, ќе го оставам мојот број, јавете ми се на 990444745 воопшто во Чиле

 37.   Хајди dijo

  село

 38.   pako dijo

  Како да имам iPhone 4s, ме означува од тоа што icloud деактивираше сè, но го имам поврзано, но го донесувам со линија и сè нема извештај или што било што може да се направи таму… ..

 39.   луцимаркастропара dijo

  Добро утро, конфигурирајте iphone 4s со ID на јаболко завршен во hotmsil.com, што значи да направам грешка кога пишував hotmail.com променете го во s. Кога правев ажурирање на софтвер, ме праша за идентификација за да го вратам, но бидејќи не се сеќавам на лозинката за тој проект, тој беше блокиран од безбедносни причини. Кога се обидувате да ја отклучите таа идентификација, таа испраќа безбедносен код на е-пошта што не постои и не успеав да го отклучам мојот iphone. Ви благодариме многу за вашата помош.

 40.   Sergio dijo

  Здраво на сите, купив половен iPhone 5s, но сметката на iCloud на претходниот сопственик остана, некој знае дали има решение, ве молам ми треба помош. Сè може да се контактира на мојата е-пошта s.jmg@hotmail.com или пиши ми на whatsapp +573195107267

  1.    максимто dijo

   Вака, јас го блокирав мојот iPhone од icloud и за ништо не можев да го отклучам, може ли да ми помогнете

  2.    Мекоси dijo

   Треба да ја креирате таа е-пошта што не постои, или во друг случај доколку постои, треба да ја пробиете таа е-пошта и да го видите кодот.

 41.   Амарилис dijo

  Имам проблем имам iPhone 5 c и icloud и ги ставам е-поштата и лозинката и не ми дозволува да преземам ништо и нема да ми испрати порака со код за да можам да ја преземам апликацијата за да видам дали може да помогнете јас

 42.   Diana dijo

  Здраво !! Некој да ни ги пренесе информациите ако може да го отклучат својот iphone од icloud за да го споделат :( или што направија на крајот со нив, гледам некои многу стари публикации

 43.   Кристијан dijo

  Извинете, врската што ја поминавте го вели ова: «ЕДИНСТВЕНО БАРАЕ: ДЕКА ВАШИОТ УРЕД ПОКАУВА ЕКРАН КАКО ОВА:

  * Бравата iCloud мора да го содржи телефонскиот број, како што е прикажано на сликата.

  Но, на мојот iPhone 4s телефонскиот број не се појавува, тој се појавува како прва слика, дали служи на ист начин за отстранување на сметката icloud?

 44.   Гил dijo

  Здраво, ми треба некој што е сериозен и знае како да ја заврши работата навистина добро. Имам работни места .. Оставам е-пошта guillermofarias38@gmail.com Whatsapp 351-6180194

 45.   ЛИОМ dijo

  Почитувани, не постои познат начин, престанете да измамите луѓе, ве молиме, не давајте детали за вашата плата, страницата е пастрмка !!!!

 46.   Јохсан Торес dijo

  Имам iphone 5s и навистина сакам да го користам, само icloud ме спречува :(
  Помош +52 044 656 312 8789

 47.   Fran dijo

  За мене, оние што ја бараат оваа информација е едноставно затоа што купиле украдена опрема и затоа се во таква ситуација. Купете легална и не украдена опрема !!!

 48.   Алфонсо Зарате dijo

  хахаха, малку ме смее тоа што на крајот вели дека не постои метод за елиминирање на облакот, секако дека има, но очигледно нема да се постави како се прави, нели? Имам повеќе од 20 компјутери помеѓу iPhone и ipads и можам да ви кажам дека ако можете, само многумина не знаат како да го направат тоа, ако е скапо, јас го препознавам, затоа се препорачува за опрема што има индекс на високи трошоци на пазарот Па, изданието на icloud ќе ве чини приближно 2500 мексикански пезоси.

  1.    канос dijo

   Алфонзо имате ли некоја страница што ми препорачувате да ја платам за да го отклучам мојот iPhone, што е сигурен дека нема да ме измамат

   1.    Дејвид Круз dijo

    Кои апликации ми требаат за да го отклучам iPhone 8plus? помош

 49.   ГЕРАРДО ГАРЦИЈА ПАЕЗ dijo

  ЕЛИМИНАЦИЈАТА НА ИКЛОУД МОЕ ДА БИДЕ НА НЕКОЛКУ НАЧИНИ ТРИКОВИ НА НАЈГОЛЕМИ РУНИ, НО ФУНКЦИОНАЛНИ, САМО ИМАТЕ ДОБРО КОНТАКТ НА ТЕЛЕФОНОТ ... ИЛИ НА ЈАБОЛКА MX Хахаха и направено, ако знаете КАКО? ОНЕ ОД КОРИСТЕЕ НА БАЗАТА НА ПОДАТОЦИТЕ НА ОРИГИНАЛНИОТ ДУЕЛ И ПОВИКУВАЕ НА АПЛЕ Директно раскажувајќи ја верзијата што ја сакаат за нивниот опрем, со тоа што ќе ги имаат податоците за оригиналниот сопственик, прашањата за сигурност на опремата се на располагање СО НАБАВКА НА ФАКУЛТАТА ЗА ОПРЕМА И ПОБАРУВАЈТЕ ОД ПОДДРШКАТА ЗА ПОДДРШКА И САМО ДОБРИ ТРИКОВИ. Дадов контакти и можете да, не лажете овде што е невозможно! GERAGP2011@HOTMAIL.COM

 50.   kikeyeny@gmail.com dijo

  Имам iphone 6s, како можам да ја отстранам сметката icloud?

 51.   Сандра dijo

  подлец мојот телефон и припаѓаше на свекрвата и таа креираше нов проект за нејзиниот нов телефон, а мојот не се сеќава на лозинки или на што било друго ... како можам да го сторам тоа за да ја ставам сметката на icloud?

  1.    Јован dijo

   Јас сеуште имам iphone 6s со icloud ми велат дека може да скокнеш со r sim е точно

  2.    Александар dijo

   Добро утро пријатели тука во пристанишните поправки ја отклучуваме вашата опрема за icloud брзо и без проблеми директно на локално или преку Интернет, дополнително, СЕРТИФИГИРАНА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА Ексклузивни и персонализирани алатки за отклучување, ослободување и поправка на опрема, можете да контактирате со нас на whatsapp + 52 2292225800
   Ако сте од Веракруз, обратете се на каналот Франциско 962 помеѓу Идалго и Индепенденција Колонија Центро

 52.   таеанг dijo

  Како да отклучите iPhone 5s iOS 11 е од втора рака и сопственикот не знае кој е како да го отклучи за да го користи. Тие ме праќаат за е-пошта од j*****@www.l****** и не знам што е е-пошта или чија ПОМОШ !!!!
  ЈА-ХА ...

 53.   Кристијан dijo

  Може ли да ми помогнете да отклучам ihpone 5 is with icloud

 54.   Ramon dijo

  Имам начин да го отстранам илудот, меѓу 30 и 40 долари, зависно од моделот, НЕМА ПОВЕЕ
  -ИСТАНАТЕ ЕФИ ОД МАК
  ИНФОРМАЦИИ- sounddanilo@gmail.com

 55.   Осниел dijo

  Имам Iphone 6s Plus и е блокиран од icloud, ве молам помогнете ми, пишете ми osniel86@nauta.cuпоздрав од Куба

 56.   анонимни dijo

  Здраво добра ноќ, ве известувам дека отклучувам iCloud iPhone 6 или 6s плус живеам во Аргентина испратете ги вашите броеви, заинтересираните, овој модел е најевтин бидејќи ги имам сите алатки ако треба да отклучите друг модел на iPhone, можам да подготвам потребните алатки и отклучете го.

  1.    Рокс dijo

   Здраво, треба да отклучам оригинален iPhone s6 плус, ве молам, помогнете, го купив од втора рака и кога го ресетирав од фабриката, се појавува iCloud на претходната личност, и преку Messenger и wasap разговарав, но кога добро се снаоѓав Го избришав и повеќе не можев да го контактирам.

   1.    Анабела dijo

    Јас сум од Аргентина
    За да отклучите iPhone 6s plus. Како да се направи?

 57.   Мелхор dijo

  Здраво, добро попладне, имам 6gb iphone 128s, активиран е icloud. Ги прашувам сите информатичари кои знаат како да го направат тоа, тоа се моите контакти. Nve2251 @ gmail. Ком
  Young_usher @ hotmail. Ком
  + 240 222225138

 58.   Карлос dijo

  здраво Имам iphone 6s блокиран со icloud кој може да ми помогне на мојот број 0039 328 0722160 пошта: gato.cuba73@gmail.com

 59.   маркус dijo

  Здраво, имам блокиран iPhone 6s со сметка на icloud, го земам со ituns, но нема да ми дозволи да го ажурирам, помогни ми да отклучам xfa 9982319697

 60.   Луис dijo

  Здраво пријателе, излезе дека наоѓам 6s во продавница додека пазарував, пред повеќе од еден месец и сопственикот не се јавил, би сакал да знам дали има начин да комуницирам со него,

 61.   Исус dijo

  здраво добро имам iphone 7 и 6s за отклучување на icloud како правиме ... кој ми помага
  мојот емаил: rafaelduben_cruiser@live.com

 62.   Sergio dijo

  Сакам да знам како можам да ја отстранам сметката icloud од iphone 6s. Ви благодарам

 63.   victor hugo dijo

  здраво анонимус; имам заклучен iphone 6 (16gs) icloud го вратив на ios1.4.1 и нема начин како да го отклучам би сакал да знам што треба да видите дали можете да го отклучите ...

  кажи здраво ате victorio2006@gmail.com ова е моја лична е-пошта ..

  Јас сум од Барилоче

 64.   Алфредо МОран Лем dijo

  ми треба помош, да отклучам iphone

 65.   Леонардо Баутиста dijo

  Здраво пријателе, ми треба ваша помош. Го менувам телефонот за Iphone 6s во моментот на менување на телефонот, не проверувај, се додека не дојдам во мојата куќа и телефонот го ресетираше фабриката и не ја прашам сметката за Icloud за која не знам дека ти Препорачајте ме Јас веќе го изгубивте телефонот или има решение

 66.   alfredo dijo

  Во поправка на мобилни телефони ми помогнаа при ослободување и отклучување на iPhone 7 што го имав на црна листа и имав icloud, но го однесов таму го отклучија и ги ослободија, го оставив нивниот whatsapp број 2292225800, предлагам да проверите таму или каде било лично ги препорачувам бидејќи е физичко место, пробав на многу фб страници и ме измамија повеќе од еднаш, со среќа честитки

 67.   Карлос dijo

  Чисто ѓубре, преземете чекори што треба да ги следите веќе во системот. Како $% / &%, ние ќе го сториме тоа ако е токму она што не можеме да го сториме.

 68.   Рокс dijo

  Здраво, треба да отклучам оригинален iPhone s6 плус, ве молам, помогнете, го купив од втора рака и кога го ресетирав од фабриката, се појавува iCloud на претходната личност, и преку Messenger и wasap разговарав, но кога добро се снаоѓав Го избришав и повеќе не можев да го контактирам.

 69.   јанел dijo

  Баба ми ми испрати iphone, тоа е xr, но заборави на сè, не се сеќава на е-поштата или лозинката, како можам да го отклучам, пробам на сите начини и ништо не помага