Игнасио Сала

Мојот прв напад во светот на Епл беше преку МекБук, „белите момци“. Наскоро потоа, купив iPod Classic од 40 GB. Дури во 2008 година, направив скок кон iPhone со првиот модел што го објави Apple, што брзо ме натера да заборавам на PDA. Пишувам новости за iPhone повеќе од 10 години. Отсекогаш сакав да го споделувам моето знаење и што подобар начин од „Актуалдадид iPhone“ да го сторам тоа.