Слика на зачувување на местото на Кристина Торес

Во моментов сум посветен на светот на блогерите и организацијата на настани. Сакам Интернет, а исто така и сè што е поврзано со Епл. Уживам во учењето нови трикови за iPhone, па се надевам дека ќе ги откријам сите трикови што може да ги најдете на вашиот паметен телефон.

Кристина Торес има напишано 344 статии од јануари 2014 година