Луис дел Барко

Lубител на технологија на Епл кој сака да сподели знаење и да научи од другите. Се обидувам да ставам страст во сè што правам, па се надевам дека мојот совет ќе ви помогне да го подобрите вашето искуство со вашиот iPhone.

Луис дел Барко има напишано 400 написи од јули 2013 година