Мануел Алонсо

Љубител на технологијата и особено на Apple. Заедно со MacBook Pro, iPhone (и iPad), тоа е најголемиот изум на човекот по пожар. Можете исто така да ме читате во I'm from Mac.

Мануел Алонсо има напишано 38 напис од јуни 2022 година