Пабло Апарисио

Сакам електронски уреди, а особено оние од брендот Епл. Мојата голема зависност е да слушам секаква музика на мојот iPhone, поради неговиот одличен квалитет на звук, иако исто така уживам да пробам различни апликации што може да бидат корисни во одреден момент.

Пабло Апарисио има напишано статии во 2001 година од април 2015 година