Алекс Руиз

Lубител на нови технологии и корисник на iOS и OSX. Секако, јас сум обожавател на Apple и затоа пишувам во ова списание за читателите да бидат свесни за најдобрите новости за iPhone.

Алекс Руиз има напишано 167 статии од декември 2012 година