Алекс Висенте

Роден во Мадрид и инженер за телекомуникации. Јас сум overубител на технологијата и особено на сè што е поврзано со Apple. Од излегувањето на iPod и подоцна iPhone, јас се плеткав со светот на Apple, конфигурирав и открив како да организирам цел екосистем каде сите мои производи би можеле да бидат меѓусебно поврзани.

Алекс Висенте има напишано 144 статии од август 2016 година