Алехандро Кабрера

Lубител на светот на Apple и неговите чуда, имам прекрасен 3 годишен син кој е „сув“ за iPhone. Работам во меѓународен бизнис и живеам во Сантијаго де Чиле.

Алехандро Кабрера напиша 58 написи од ноември 2015 година