Ангел Гонзалес

Страствени за технологијата и сè што е поврзано со Apple. IPod Touch беше првиот уред од Големото јаболко што мина низ моите раце. Потоа, тоа беше проследено со неколку генерации iPad-и, iPhone 5, iPhon 6S Plus ... Мешањето со уредите, читањето многу и обуката во Apple и нејзината суштина како компанија ми дадоа доволно искуство за да кажам детали за Производи од Apple веќе неколку години.

Ангел Гонзалес има напишано 1816 статии од февруари 2017 година