Алваро Фуентес

Новинар страствен по гаџети и мобилна телефонија. Јас секогаш сум информиран за iPhone, iPad, Apple Watch и MacBook Pro, така што мојата цел е сите читатели да бидат свесни за новостите.

Алваро Фуентес има напишано 126 статии од август 2016 година