Пабло Ортега

Новинар специјализиран за iPhone. Патувам низ светот откривајќи нови уреди од оваа одлична марка, со кои е можно да се направат неверојатни работи и да се има полесен живот.

Пабло Ортега има напишано 500 статии од ноември 2008 година