Рубен галардо

Пишувањето и iPhone-от се две од моите страсти. И од 2005 година имам среќа да ги комбинирам. Најдоброто од сите? Уште уживам како првиот ден кога зборувам за секоја новина што ја носи Apple на пазарот за телефони со iPhone.

Рубен Галардо има напишано 147 статии од ноември 2017 година