Jordорди Гименез

Сè што има врска со технологијата и сите видови на спортови, за кои сум страстен. Почнав со ова од Apple пред многу години со iPod Classic - кој никогаш немаше некој од оние што требаше да кренат рака - претходно тој веќе се обидуваше со сите технолошки гаџети што можеше. Моето искуство со Apple е огромно, но вие сте секогаш подготвени да научите нови работи. Во овој свет, технологијата напредува навистина брзо и со Apple не е исклучок. Од 2009 година, кога iPod Classic од 120 GB влезе во мои раце, мојот интерес за Apple беше разбуден и следниот што ми дојде во рацете беше iPhone 4, iPhone кој веќе не беше врзан за договор со Movistar и до денес скоро секоја година Одам по новиот модел. Искуството тука е сè и за повеќе од 12 години што сум со производите на Apple можам да кажам дека моето знаење е стекнато врз основа на часови и часови. Во слободно време се исклучувам, но тешко дека некогаш можам да станам предалеку од мојот iPhone и Mac. Twitterе ме најдете на Твитер како @jordi_sdmac