Откријте ја компанијата на вашиот iPhone

На оваа страница можете да дознаете што компанијата е вашиот iPhone, односно на кој оператор е првично поврзан. Покрај тоа, можете исто така да дознаете дали одговара договор за траење или ако тоа е веќе а бесплатен iPhone фабрички или ослободени.

На овој начин можете да дознаете дали iPhone што го купивте или планирате да го купите ги исполнува условите што ви ги кажаа и дали може да се отклучи од IMEI.

Откријте ја компанијата со вашиот iPhone

Користете ја следнава форма за да го дознаете операторот на вашиот iPhone:

Theе ги добиете сите податоци од вашиот iPhone во е-поштата поврзана со вашата сметка на Paypal или е-поштата што ќе ја напишете ако плаќате со кредитна картичка. Нормално, ќе ги добиете информациите во рок од 5 до 15 минути, но во специфични случаи може да има одложувања до 6 часа.

Извештајот што ќе го добиете ќе биде сличен на овој:

IMEI: 012345678901234
Сериски број: AB123ABAB12
Модел: IPHONE 5 16GB ЦРНО
Оператор: Мовистар Шпанија
Бесплатно: Не / Да
Со поврзан договор за трајност: Не / Да, до 16 година
За да го отклучите вашиот iPhone, мора да го направите следново / Не можете да го отклучите вашиот iPhone

Исто така, ако сакате, исто така можете да проверите дали ви е iPhone е заклучен од IMEI Ако го изберете во паѓачкото плаќање, ќе треба да платите само 3 € или 4 УСД повеќе.

Зошто сакам да знам од која компанија е iPhone?

Многу е важно да се знае со која компанија сте поврзани и тоа е кога а iPhone е ограничен на еден оператор, Можеме да го користиме само со компанијата на која и припаѓа. На овој начин, би било оптоварено да се купи половен iPhone, кој не бил поврзан со телефонската компанија што ја користиме во моментов, како додаток, Фактот дека уредот е бесплатен е додадена вредност за него, бидејќи можеме да наизменично се разликуваме од различни компании за мобилни телефони кои ни нудат поконкурентни цени, па на крајот да заштедиме добра сума пари.

Токму за сето ова, нашата услуга ќе ви овозможи лесно да ги знаете сите податоци во врска со iPhone, вклучително и операторот на кој му припаѓа. На овој начин можете да спречите можни неуспеси произлезени од телефонската компанија со која е поврзан уредот. Не двоумете се повеќе и искористете ја нашата понуда.