Испратете песни

Можете да ја користите следнава форма за да испрати порака до нашиот тим за пишување со индиции o врски за новостиЗнам дека сакате тие да бидат опфатени на овој блог. Ако имате нешто да кажете или што сакате да ви биде кажано, не двоумете се да го испратите преку образецот.

  Го прифаќам Политика за обработка на податоци.

  Кога поднесувате формулар, се бараат податоци како што се вашата е-пошта и име, кои се чуваат во колаче за да не мора повторно да ги пополнувате во идните пратки. Со поднесување на формулар, мора да ја прифатите нашата политика за приватност.

  1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
  2. Цел на податоците: Одговорете на барањата примени во формуларот
  3. Легитимирање: Ваша експресна согласност
  4. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
  5. Права: Пристап, исправување, бришење, ограничување, преносливост и заборавање на вашите податоци

  бул (точно)