рекламирање

Неодамнешното откривање на безбедносна грешка на iPhone дозволува хакерите да ги украдат вашите информации

Најновата ранливост на iPhone што може да ги изложи на ризик вашите лични податоци и да им овозможи на хакерите да добијат ...